XARXES SOCIALS

Pedro Sánchez felicita Melani per la seva actuació a Eurovisió Júnior

Nombrosos rostres de la televisió i la música han aplaudit l'actuació de la valenciana

pedro-sanchez-melani

pedro-sanchez-melani

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest diumenge, Espanya va tornar a pujar a l’escenari d’Eurovisió Júnior 13 anys després de la seva última participació, i ho va fer amb magnificència. Melani García va captivar Europa i va aconseguir una brillant tercera posició. Per això, el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha volgut donar l’enhorabona a la jove artista.

El líder del PSOE va felicitar la guanyadora de la quarta edició de ‘La voz kids’ a través del seu compte de Twitter: «¡Bravo, Melani! Formidable actuació i magnífic el teu missatge a Eurovisió Júnior», ha escrit acompanyat d’una imatge de la valenciana.

Notícies relacionades

El polític ha volgut ressaltar el missatge transmès per ‘Marte’, la cançó que ha representat Espanya: «Els estudis revelen que el 2050 hi haurà més plàstic que peixos. La protecció de mars i oceans i la gestió sostenible dels seus recursos estan lligades al nostre futur ¡Actuem ARA!».

A més de Pedro Sánchez, molts rostres del món de la televisió i la música van animar el públic a votar per Melani i la van felicitar per la seva brillant actuació. Tony Aguilar; Pastora Soler; Màxim Huerta; el futur representant a Eurovisió 2020, Blas Cantó, i María Isabel, guanyadora del festival el 2004, són algunes de les celebritats que van dedicar missatges de suport a la jove cantant al llarg del dia.