NOVA MECÀNICA

Miriam Rodríguez serà la cinquena coach de 'La Voz' en una fase exclusiva per a Atresplayer Premium

La concursant d''OT 2017' s'uneix a l'equip format per Alejandro Sanz, Laura Pausini, Pablo López i Antonio Orozco

miriam

miriam

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Malgrat les discretes dades d’audiència de ‘La voz kids’, Antena 3 ja està preparant la seva segona edició de ‘La Voz’ d’adults, que arribarà el 2020 i comptarà amb una fase inèdita i exclusiva per als subscriptors d’Atresplayer Premium.  

Tal com avança FórmulaTV, la cadena ha posat en marxa una nova mecànica en la qual s’inclou la figura del cinquè coach per dinamitzar el joc. L’encarregada d’aquesta nova etapa no és cap altra que Miriam Rodríguez, assessora de Pablo López en l’última temporada del concurs.

Notícies relacionades

Seguint l’estela d’altres versions del concurs en àmbit nternacional, a ‘The comeback estada’ (El regreso) concursants no seleccionats en les audicions a cegues i en els assalts tindran una nova oportunitat de mantenir-se en el concurs, i serà l’exconcursant d’‘OT 2017’ l’encarregada de quedar-se amb un aspirant de cada duel fins a aconseguir dos participants que tornin a l’última fase, la dels directes, amb ple dret a guanyar.

L’arribada la cinquena ‘coach’ no és l’única novetat de la nova edició del talent a Atresmedia. Tal com avancés aquest portalAlejandro Sanz torna al format per substituir Luis Fonsi. Per la seva part, Laura Pausini també torna i ocuparà la plaça que deixa Paulina Rubio. Pablo López i Antonio Orozco es mantenen en aquesta segona temporada a la cadena.