CONFESSIONS

'GH VIP': Adara dona detalls sobre el que passava amb Gianmarco sota dels llençols

La concursant va revelar al confessionari, en una conversa amb Maestro Joao, que l'italià li feia petons

adara

adara

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Tres dies després de ser expulsat de la casa de ‘GH VIP’, Gianmarco va visitar aquest diumenge el debat presentat per Jordi González. Aprofitant la seva presència al plató, el programa va emetre unes imatges en les quals Adara, en una conversa amb Maestro Joao al confessionari, definia l’italià com «un conquistador» i revelava el que passava entre ells sota dels llençols

«¿Tu creus que és un seductor?», li va preguntar Adara al seu confident, que tenia la mateixa visió que ella però amb matisos. «Sí, però això no és una cosa que un vulgui ser o no, no vol dir res. Una cosa és ser un seductor i una altra cosa és ser una persona va a lligar», va explicar Joao quan es pensava que la conversa, que va tenir lloc en una cantonada del confessionari, no estava sent gravada. 

Notícies relacionades

A més, Adara també li va explicar a Joao, amb un ampli somriure, que li havia dit a Gianmarco que l’esperaria fora de la casa. Va ser en aquell moment quan l’exconcursant de ‘Gran Hermano 17’ va donar detalls sobre el que passava entre ells sota els llençols. «Em fa petons a la mà», va assegurar durant la seva xerrada amb Joao. 

El vident, per la seva part, era conscient que si sortia de la casa li preguntarien per la incipient relació entre els seus dos amics. «Per això jo el toco i li faig petons i tot», va afirmar Joao. «Ho sé, ho sé, si fos qualsevol altra persona jo embogia, però amb tu no», assenyalava per la seva part Adara entre rialles.