XARXES SOCIALS

Kiko Rivera felicita Isa Pantoja pel seu aniversari amb unes dures paraules

Els fills d'Isabel Pantoja es troben completament distanciats i sense intenció de reconciliar-se

kiko-rivera-isa-pantoja

kiko-rivera-isa-pantoja

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La relació entre els fills d’Isabel Pantoja està completament trencada i no sembla que s’hagi de recompondre, almenys, de moment. Així ho demostren les paraules que Kiko Rivera ha escrit a Isa P. amb motiu del seu aniversari. El DJ ha redactat una carta en què relega la felicitació a un segon pla per a, al seu lloc, llançar una sèrie d’indirectes i atacs dirigits a la seva germana.

«No saps el que significa la paraula família, tampoc has volgut entendre-ho. Tot i així sempre vas ser el meu ullet dret», comença dient Kiko en una publicació d’Instagram que acompanya amb una fotografia en què apareix amb Isa, que en aquell temps encara era un nadó. Al costat d’ells posa també la cançonetista, lluint un ampli somriure amb què plasmava la felicitat del moment.

Notícies relacionades

Una imatge idíl·lica que no es correspon amb la situació que travessa actualment la família. «No ens parlem i no crec que ho faci ja que m’has fallat en el més profund del meu cor», assenyala Kiko amb duresa, descartant d’aquesta forma un acostament amb la seva germana.

«Però com cada any, he de felicitar-te el dia del teu aniversari. Tot i que sigui per aquí i no em vingui de gust parlar amb tu el més mínim és el menys que puc fer. Que tinguis un feliç dia», finalitza l’exconcursant de ‘GH Duo’.

Temes:

Kiko Rivera