A 'GH VIP'

Gianmarco deixa descol·locat Adara amb el seu enigmàtic comiat: «Aquí es veu tot»

L'italià va veure els vídeos en què la concursant revela els seus sentiments cap a ell

gianmarco-adara

gianmarco-adara

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘GH VIP’ va regalar aquest dijous als seus espectadors una gala per al recordGianmarco Onestini va perdre la batalla contra Alba Carrillo i es va convertir en l’expulsat de la nit. Tot seguit, el programa no va esperar que arribés a plató i li va posar els vídeos en què Adara revelava, en una conversa amb Maestro João al confessionari, els seus sentiments cap a ell. 

Per a sorpresa de molts, l’italià es va limitar a reaccionar amb diversos esbufecs, i malgrat la insistència de Jorge Javier Vázquez perquè se sentís lliure i parlés sense embuts del que sent per Adara, va afirmar que la concursant només és «una amiga» i una persona «molt important» per a ell: «Li tinc un afecte immens, però res més»

Però el moment més crític de la nit va arribar durant el comiat entre Gianmarco i Adara. Tot i que el presentador li va indicar en diverses ocasions que no podia revelar que havia vist els vídeos, l’expulsat no va fer cas de les seves paraules: «En aquest lloc es veu tot, la situació és així... ¿Entens? De tot el que hem parlat, se sap tot»

«Pot ser que algunes coses s’hagin tret, però continua tranquil·la. És una cosa que es pot arreglar, has de parlar amb altres persones», va afegir fent referència a Hugo, la parella d’Adara. La concursant, per la seva part, es va quedar completament en xoc després d’escoltar els missatges de Gianmarco

Gianmarco reconeix que sí que està enamorat

L’actitud de l’italià va enfadar Jorge Javier, que no va poder evitar dir el que pensava: «No es pot fer pitjor. Ho ha fet molt malament. L’ha deixat totalment descol·locada, no sap per on li ve la situació ara. Amb haver-li mirat als ulls i dir-li ‘sí, jo també’, s’hauria quedat tot solucionat». 

Notícies relacionades

Ja al plató, Jorge Javier va recriminar a Gianmarco com havia sigut el seu comiat. «Hem viscut una història descompensada, perquè pensàvem que l’entrega que vèiem en ella era corresposta», va assenyalar el presentador. «Ella sempre m’ha dit que tenia la seva parella i que havia de parlar amb ell», va provar de defensar-se el ja exconcursant. 

Quan la mare d’Adara li va preguntar que si està enamorat de la seva filla, Gianmarco es va quedar pensatiu durant uns segons fins que va sentir les instruccions del seu germà. «Digues la veritat», li va dir mentre assentia amb el cap. «Sí», va respondre llavors Gianmarco abans de trencar-se per complet.