A 'GH VIP'

Alba esclata contra Mila per no salvar-la de les nominacions: «M'has tornat a submergir»

La model es va enfrontar a la col·laboradora de 'Sálvame', que va decidir treure de la llista Antonio David per ficar al seu lloc Gianmarco

alba

alba

1
Es llegeix en minuts

Alba Carrillo va tornar a patir una nova clatellada durant l’emissió del debat de ‘GH VIP’. La model es va assabentar que està nominada junt amb Adara, Maestro Joao i Gianmarco, després que Mila Ximénez utilitzés el poder de l’intercanvi per treureAntonio David de la llista i ficar al seu lloc l’italià. Això va ser el que va treure de les seves caselles la concursant, que es va queixar que els seus companys sempre donin a entendre que està «forta» en les nominacions. 

«Em sento malament, perquè el meu grup em diu constantment això que estic forta. No, m’he salvat dues vegades in extremis, i quan per fi recupero les ganes i estic a totes...», va deixar caure Alba després de veure el vídeo en el qual Mila decideix salvar el seu amic. «La setmana passada, Noemí no sabia si em volia quedar o no i va salvar Antonio David, el just hauria sigut que m’haguessin deixat respirar aquesta setmana», va raonar la col·laboradora. 

Notícies relacionades

«Podies haver-me donat un respir ja que he agafat força, perquè m’heu tornat a submergir», va afegir una Alba que va rebre els aplaudiments del públic quan va afirmar que «tots hem de sortir a la palestra». «No passa res perquè Antonio David s’exposi una setmana davant del públic, potser ens sorprenem i ell també està fort», va prosseguir la model, visiblement emprenyada per la situació. 

«Sembla que hem d’adorar tots el nen Jesús i aquí som tots iguals, tots ens hem d’exposar i si estem forts ho veurem», va continuar assenyalant Alba davant d’una Mila que es va limitar a assegurar que li va costar molt prendre la decisió. «Jo cuidaré qui necessita més ser a la casa, el que ho necessita econòmicament», va defensar la col·laboradora de ‘Sálvame’. «Això ho dius tu, no saps ni els meus comptes ni la meva vida», va concloure Alba.