DESPRÉS DE LA SEVA EXPULSIÓ

Kiko discuteix amb Sofía a 'GH VIP' i trenca amb ella en directe: «S'ha acabat»

El concursant, que va ser eliminat de la repesca, va mantenir una forta discussió amb la seva nòvia després de la seva arribada al plató

sofia-y-kiko

sofia-y-kiko

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de la seva inesperada expulsió de la repesca, Kiko Jiménez va haver d’enfrontar-se ahir a la nit al seu breu segon pas per la casa de Guadalix de la Sierra. Després de mantenir un cara a cara amb Diego Matamoros, es va veure obligat a donar explicacions davant de la seva nòvia, Sofía Suescun, molesta per un vídeo en el qual afirmava que havia sentit «papallones» per Estela al principi del concurs. 

La guanyadora de ‘GH 16’ i ‘Supervivientes 2018’ va deixar clar des del principi que li havia provat malament que Kiko li mentís i no el fet que pogués agradar-li Estela. «En el vídeo, quan Gianmarco et pregunta que si senties papallones al principi, dius que sí. Estàs dient que sí que t’agradava, quan a mi m’ho has negat», va argumentar Sofía. 

«El que em va molestar i em va fotre va ser que em diguessis que no, per això considero que has sigut un prostitut mentider en aquest vídeo. I m’ha dolgut», va afegir la coneguda com ‘reina dels realities’ davant d’un Kiko cada vegada més acorralat i sense saber quines explicacions donar. 

«¿Vols que assumeixi que em va agradar al principi? En tot cas m’hauria agradat amb el pas del temps, quan la tancada et fa efecte», va explicar un Kiko visiblement nerviós i atabalat per la situació. «A mi em sembla d’allò més normal que t’agradi una altra persona, el que no em sembla normal és que em menteixis», va reafirmar Sofía mentre rebia els aplaudiments del públic. 

Notícies relacionades

No obstant, Kiko no va aconseguir entendre l’actitud de Sofia i va tornar a preguntar-li: «Hi ha un marit dolgut per una amistat i després tu que m’estàs retraient... ¿Què m’estàs retraient?». «¡Que m’hagis mentit! ¿Et queda clar?», va exclamar ella per enèsima vegada.

En el fragor del moment, Kiko va decidir trencar la seva relació amb Sofía: «Doncs s’ha acabat. Si em consideres un mentider, s’ha acabat. A prendre pel cul». Davant dels dubtes de Jorge Javier Vázquez, l’extronista va confirmar que acabava de deixar en directe la seva nòvia. «Sí, hem trencat. ¿És el que vols escoltar també? Sí, hem trencat. No donaré més explicacions, n’estic fins als collons, per una punyetera amistat», va confirmar mentre Sofía abandonava el plató