A SÁLVAME

Jorge Javier parla amb Belén Esteban del 10-N i carrega contra Albert Rivera: «No el votaràs ni tu»

El presentador va llançar un dard a Ciutadans mentre xerrava amb la col·laboradora sobre les eleccions

jorge-javier-belen-esteban

jorge-javier-belen-esteban

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Sálvame’ és un programa obert en què es parla absolutament de tot. Malgrat el seu caràcter despreocupat i fins i tot còmic, els col·laboradors de l’espai que produeix La Fábrica de la Tele també també opinen en ocasions sobre temes de gran envergadura social. I aquest dilluns, mentre parlaven de la repesca de ‘GH VIP’, Jorge Javier Vázquez va aprofitar per preguntar a Belén Esteban sobre les pròximes eleccions del 10 de novembre. 

«Després et diré a qui has de votar», li va dir el presentador a una Belén que es va mostrar ferma en la seva resposta: «No, no, jo votaré a qui em doni la gana, no el que tu em diguis. Tinc el meu cap». Va ser llavors quan Jorge Javier es va interessar pel candidat que votarà la ‘princesa del poble’, però ella es va negar a revelar-ho: «El vot és secret, aquí et fiquen en un partit per qualsevol cosa que diguis». 

Notícies relacionades

Una actitud molt diferent va mostrar Kiko Matamoros, que sense pensar-s’ho dues vegades, va afirmar que recolzarà el PSOE a les urnes. Belén, per la seva banda, va lamentar que durant els últims anys ha votat tres partits i que tots tres l’han «defraudat». «Espero que el que surti faci alguna cosa», va assenyalar la col·laboradora sense perdre l’esperança. Matamoros, per la seva partbanda, va intentar convèncer-la perquè votés Pedro Sánchez: «Ja que vota el PSOE, vota el PSOE d’una vegada. Fes-me cas»

Jorge Javier, que va fer broma a l’assegurar que a Belén ja només li falta per votarMés País, el partit liderat per Íñigo Errejón, va utilitzar el seu sentit de l’humor per llançar una sonora plantofada a Albert Rivera. «¿Saps qui hauries de votar? Jo votaria Albert Rivera, perquè no el votaràs ni tu. Hauries de demostrar-li la teva simpatia», va deixar anar el presentador entre les rialles d’alguns col·laboradors que coincidien que Ciutadans sortirà perjudicat del 10-N. 

Temes:

Sálvame