ES REDUEIX LA LLISTA

Kiko Jiménez, Hugo Castejón o El Cejas: un d'ells serà el repescat de 'GH VIP'

Els tres exconcursants es van quedar ahir a la nit a Guadalix de la Sierra després de ser els més votats pel públic

gh-vip

gh-vip

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La repesca  de 'GH VIP 7' ja és només cosa de tres. Kiko Jiménez i  Hugo Castejón van complir ahir a la nit tots els pronòstics i van resultar ser dos dels candidats més votats per tornar a la casa de Guadalix de la Sierra. A ells s'hi va sumar El Cejas, que també tindrà l'oportunitat de tornar a convertir-se en concursant oficial tan sols uns dies després de ser expulsat. 

Els tres aspirants a la repesca van arribar ahir a la nit a la casa amb la maleta feta i es quedaran, com a mínim, fins dimarts. Durant l'emissió del 'Límite  48  horas' presentat per Jorge Javier Vázquez, el menys votat haurà d'acomiadar-se de nou dels seus companys. Els altres dos hi continuaran convivint fins dijous, dia en què l'audiència coneixerà la identitat del repescat.

Notícies relacionades

Un dels moments més esperats d'ahir a la nit va ser, sens dubte, el retrobament de Kiko Jiménez amb Estela. La nòvia de Diego Matamoros, aliena a tots els comentaris que hi ha a l'exterior sobre la seva relació amb l'extronista, es va llançar als seus braços. Una reacció que va posar en perill Kiko, ja que no volia mostrar-se distant ni excessivament carinyós  al saber que Sofía Suescun estava sent testimoni del retrobament. 

D'altra banda, Kiko va assegurar que amb l'Estela està «tot bé» i que no tindrà cap tipus de canvi cap a ella. No va passar el mateix amb Antonio David, a qui li va retreure alguns comentaris que havia fet a la seva esquena.» Te'n  vas alegrar més per l'arribada del Joao quan em van expulsar», va afirmar el candidat a la repesca abans d'embolicar-se en una forta discussió amb el seu examic.