A LES 22.30 HORES

'Pesadilla en la cocina' a La Sexta: Chicote s'enfronta al primer cas d'una 'food truck'

pesadilla-cocina-7 submarino-5

pesadilla-cocina-7 submarino-5

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La Sexta emet aquesta nit, a les 22.30, un nou episodi de la setena edició de ‘Pesadilla en la cocina’. En aquesta ocasió, Alberto Chicote afronta un nou repte a ‘Pesadilla en la cocina’ i es desplaça fins a Sant Boi de Llobregat per ajudar, per primera vegada en la història del programa, un ‘food truck’ anomenat El Submarino que fa aigües per tot arreu, un negoci a punt d’enfonsar-se al qual només li queda una última oportunitat per reflotar.

El Submarino és el projecte personal d’un emprenedor, el Manuel, que venia d’un sector molt diferent del de l’hostaleria, la comptabilitat, i que des de fa més de dos anys està al capdavant d’aquest negoci itinerant amb la seva parella i la filla d’ella.

El pitjor temporal a què s’enfronta El Submarino és l’ambient de treball. El Manuel creu que ho fa tot correctament i no deixa que ningú més agafi les regnes del restaurant. No obstant, està equivocat. També creu que el menjar és de bona qualitat, malgrat que en realitat l’oferta culinària és tremendament pobra i dolenta. El fracàs del negoci es pot carregar l’economia familiar, però també la seva relació amb la Carmen, la seva parella. Tots dos han invertit tots els seus estalvis en el negoci i és hora de prendre una decisió dràstica. L’arribada d’Alberto Chicote és la seva última oportunitat perquè el negoci refloti i el capità del vaixell agafi les regnes encertadament.

Notícies relacionades

Amb una plantilla inexperta al comandament d’un negoci tan singular, el Manuel, en lloc d’ajudar en el ‘food truck’ es dedica a distreure els clients amb unes ulleres de visió virtual. No obstant, potser Manuel no les ha provat perquè no és capaç de veure que són moltes les coses que no funcionen a El Submarino, començant per ell. Va completament sense nord, es dedica a manar a base de crits i no accepta ni les crítiques dels que té més a prop ni els consells d’Alberto Chicote, que està convençut que, com segueixi així, el Manuel acabarà estavellant el ‘food truck’ sense tornada enrere.

Cansades del comportament del Manuel, la Carmen i la seva filla decideixen abandonar el vaixell enmig d’un servei. Però no seran les úniques. Els clients, indignats davant de la tardança i el mal ambient, també aniran abandonant El Submarino fins que només quedi Manuel, acompanyat d’un Alberto Chicote cada vegada més escèptic. Al xef li queda una feina molt dura si vol que el ‘food truck’ prengui de nou el seu camí i vagi, finalment sobre rodes.