ENTREVISTA AMB BRONCANO

Gonzo revela a 'La resistencia' la quantitat de diners que té al banc

El nou presentador de 'Salvados' va revelar la xifra en el 'late night' presentat per David Broncano

gonzo

gonzo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Gonzo torna aquest diumenge a laSexta com a nou presentador de ‘Salvados’, però abans de la seva estrena al capdavant del programa, dimecres va fer una parada a ‘La resistencia’ de David Broncano. El periodista va xerrar amb l’humorista sobre tota mena de temes i tampoc es va lliurar d’una de les preguntes més incòmodes del ‘late night’ de #0. 

Al final de l’entrevista, Broncano va preguntar al seu convidat per la quantitat de diners que té al banc. «No ho sé. No ho sé, de debò», va respondre Gonzo, que va assegurar que no mira habitualment el compte corrent. Davant de la insistència del presentador, es va parar a pensar fins que finalment es va decidir a donar una resposta: «Uns 150.000»

Notícies relacionades

«Doncs aquí hi ha la dada, això sempre s’agraeix», va reconèixer Broncano, que va fer broma amb els titulars que anaven a provocar les seves paraules: «Et passarà el mateix que quan va venir Jordi Évole. Demà a ‘Periodista Digital’: ‘El comunista Gonzo...’». «15 anys treballant en això... em sembla que no m’ha sortit gaire a compte», va confessar l’entrevistat. 

«Ara mateix Inda està escrivint: ‘Doncs per ser tan roig, bé que està forrat [...] ¡dona els diners a Maduro!’. Això és una cosa que passarà, ho saps», va continuar Broncano mentre Gonzo es limitava a riure. 

Temes:

Gonzo