A 'ESPEJO PÚBLICO'

Nuria Bermúdez reapareix a la televisió: així és la seva vida lluny dels platós

L'agent FIFA va tornar aquest dilluns a Antena 3 per parlar de com és el seu dia a dia en l'actualitat

nuria-bermudez

nuria-bermudez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Espejo público’ continua recuperant velles glòries de la premsa rosa per a la seva secció d’entreteniment en els matins d’Antena 3. Aquest dilluns va arribar el torn de Nuria Bermúdez, que va reaparèixer davant de les càmeres de televisió 10 anys després de les seves últimes participacions al mitjà. En l’entrevista, l’agent FIFA va revelar a què es dedica actualment i va parlar de la seva època daurada com a personatge televisiu. 

«Soc una dona de casa meva i cuido el meu fill tota l'estona. Ara a més de vendre’t un jugador, et venc un robot de cuina», va dir fent broma la Nuria, que va assegurar que ara viu «més tranquil·la» des d’un segon pla. «Vull criar el meu fill de forma anònima, no m’importa col·laborar en un programa de televisió però no vull exposar la meva vida», va afirmar la convidada de Susanna Griso

Nuria: «Amb la tele pagues un peatge massa car»

Notícies relacionades

La Nuria, que en la dècada dels 2000 es va convertir en un personatge molt popular per parlar de les seves relacions amb futbolistes, va reconèixer que ara té una visió molt diferent sobre el mitjà: «Amb la tele pagues un peatge massa car». «Per a mi no tot val. Com hi ha gent per a qui sí que val tot, doncs perfecte. Per a ells la televisió, que s’estampin i que ho paguin», va assenyalar l’agent esportiva.

Al ser preguntada pel masclisme al món del futbol, la Nuria va recordar que li va costar demostrar que volia exercir «seriosament» com a agent FIFA. «En un esdeveniment de futbol els homes es van donant copets per portar un futbolista al Manchester. Doncs jo vaig fer el futur més car del futbol turc i ningú em va donar un copet», va lamentar la Nuria al plató d’Antena 3.