AQUEST DIMARTS

'GH VIP' anuncia l'entrada d'un nou concursant en substitució de Nuria MH

Les portes de la casa de Guadalix de la Sierra s'obriran durant el 'Límite 48 horas' per rebre un nou inquilí

gh-vip

gh-vip

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La casa de Guadalix de la Sierra es prepara per rebre un nou concursant. Durant l’emissió del debat de ‘GH VIP’ d’aquest diumenge, Jordi González va informar els espectadors de la imminent arribada d’un nou inquilí, la identitat del qual es revelarà aquest mateix dimarts a ‘Límite 48 horas’, presentat per Jorge Javier Vázquez a Telecinco i Cuatro. 

Demà a la nit entrarà a la casa el nou concursant que s’incorpora a substitució de Nuria MH, l’amiga especial d’Omar Montes que va haver d’abandonar el concurs per prescripció mèdica després de patir una forta reacció al·lèrgica. 

«A Guadalix es quedaran petrificats», avançava aquest diumenge un Jordi González que no va donar més detalls sobre el nou fitxatge de ‘GH VIP’. No obstant, les xarxes socials ja han començat a teoritzar sobre qui podria ser el famós que es llançarà a l’aventura quan els seus companys acumulen ja gairebé un mes de convivència. 

Diego Matamoros o Pol, ¿concursants?

Són molts els espectadors que pensen que, amb les trames obertes que hi ha a la casa, ‘GH VIP’ podria apostar per algun rostre que estigui relacionat amb Kiko i Estela o amb el Maestro João. D’aquesta manera, els noms que sonen amb força són els de Diego Matamoros, marit de la model, i Pol Badia, nòvio del vident. 

Notícies relacionades

El primer ja va avançar dissabte passat a ‘Deluxe’ que no descarta pujar a Guadalix si s’ho proposen, tot i que va reconèixer que li agradaria participar en un ‘reality’ «des del principi». Per la seva banda, Pol és un altre dels que tenen paperetes de convertir-se en concursant després que Maestro João reconegués que li ha sigut infidel, tot i que nombrosos espectadors consideren que podria tractar-se d’un muntatge. 

Malgrat els rumors, no serà fins aquest dimarts a la nit quan ‘GH VIP’ reveli el nou concursant que es mudarà a la casa més famosa de la televisió per intentar aconseguir els 100.000 euros que estan en joc