TV MOVIE DE RTVE

Comença el rodatge d''Un mundo para Julius' amb Nacho Fresneda i Xavier Sardà

RTVE coprodueix juntament amb VisionaTV l'adaptació de la novel·la homònima d'Alfredo Bryce Echenique

un-mundo-para-julius

un-mundo-para-julius

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE ha anunciat aquest dilluns l’inici del rodatge a Lima (Perú) d’'Un mundo para Julius', la seva nova ‘tv movie’ coproduïda juntament amb VisionaTV, la productora peruana Tombuktú Films i l’argentina Machaco Films. Es tracta de l’adaptació de la novel·la homònima d’Alfredo Bryce Echenique, que comptarà amb noms molt populars en el seu repartiment. 

Dirigida i produïda per Rossana Díaz Costa, autora també de l’adaptació de la novel·la, la ficció està protagonitzada per Fiorella de Ferrari (Susan), Gonzalo Torres (Juan Lastarria), Mayella Lloclla (Vilma), Fernando Bacilio (Celso) i els nens Rodrigo Barba (Julius petit) i Augusto Linares (Julius gran). 

A més, Nacho Fresneda (‘El Ministerio del Tiempo’, ‘Amar en tiempos revueltos’) donarà vida a Juan Lucas, mentre que el prestigiós presentador Xavier Sardá es posarà a la pell del Padre Javier en la ‘tv movie’.

Notícies relacionades

L’estrena d’‘Un mundo para Julius’ està prevista el 2020, coincidint amb els 50 anys de la publicació de la novel·la, una de les obres literàries més importants del món hispà i de la qual s’han venut un milió d’exemplars a Espanya. El rodatge es realitzarà íntegrament a Lima i es prolongarà durant quatre setmanes.

Sinopsi d’’Un mundo para Julius’

Julius és un nen de classe alta a la Lima dels anys 50 i 60. Viu en un palau amb la seva aristocràtica família i un extens servei. Així que passen els anys, a poc a poc anirà perdent la innocència, al descobrir i mai comprendre un món adult ple de desigualtats i injustícies.