ARA ÉS ESCRIPTORA

Leticia Sabater revela la sinopsi i la data de publicació de la seva primera novel·la

La presentadora va anar a 'Sábado deluxe' per comentar tots els detalls de 'Lety la horrible y el internado diabólico'

leticia-sabater

leticia-sabater

1
Es llegeix en minuts

Leticia Sabater va tornar a passar durant la matinada de dissabte pel plató del ‘Deluxe’ per presentar el seu últim projecte, que en aquesta ocasió no té res a veure amb la música. L’artista multidisciplinària es llança ara al món de la literatura amb la publicació de la seva primera novel·la: 'Lety la horrible y el internado diabólico'. Un treball que, tal com ella mateixa va explicar, estarà disponible a partir del 15 d’octubre «a totes les llibreries». 

«És el llibre que s’ha de tenir a la tauleta de nit, us ho puc garantir», va assegurar la Leticia mentre Lydia Lozano es petava de riure. La novel·la de la presentadora es desenvolupa a Nova York i té com a punt de partida l’abandonament d’un nadó en un cubell d’escombraries junt amb un cartell en el qual pot llegir-se el nom de Lety. «No és autobiogràfica, no té res a veure amb mi», va voler aclarir. 

Notícies relacionades

Davant de la seva imminent publicació, Leticia va revelar la sinopsi completa: «Quan les escombriaires hi van amb la trituradora, senten un plor i s’adonen que hi ha un nadó. Com que no es poden cuidar d’ell el porten al’orfenat més trist, dur, fred i terrible de Nova York, que es diu El Agujero del Bronx. Allà, la Lety s’acostuma a viure amb els insults i les humiliacions dels qui l’envolten». 

La convidada de Jorge Javier va animar tota l’audiència que li donés una oportunitat al llibre, ja que es tracta d’una història «meravellosa, impressionant i plena d’emocions». «Us saltaran les llàgrimes d’emoció, alegria, sorpresa, tristesa...», va afirmar la Leticia, que ha tocat temes com «el ‘bullying’, la superació personal i les relacions familiars». «Volia transmetre que una nena lletja i sense diners pot arribar a ser el millor del món», va afegir.