DOLGUDA I SORPRESA

'GH VIP 7': Mila, en peu de guerra després d'assabentar-se de la «traïció» de Kiko i el Cejas

La col·laboradora de 'Sálvame' es va enfrontar als seus companys i va rebre el recolzament d'Adara

mila

mila

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Hugo Castejón ja no està a Guadalix de la Sierra, però la seva expulsió no ha evitat l’esclat de nous conflictes a ‘GH VIP 7’Mila Ximénez es va assabentar aquest diumenge en directe, durant l’emissió del debat, que és una de les nominades per culpa de Kiko Jiménez i el Cejas, que van utilitzar el seu poder com a caps de la casa per treure de la llistaIrene Junquera i posar en el seu lloc la col·laboradora de ‘Sálvame’. 

«Em sembla genial. No m’importa gens ni mica. Estic sorpresa per la decisió del Kiko i el Cejas, vaig pensar que sortiria nominada dijous, però no que em pugessin a mi. Així és el joc i els estic agraïda a tots dos, perquè aquí s’aprèn cada dia una cosa nova», es va limitar a respondre Mila després de veure el vídeo del polèmic moviment que part de l’audiència ha entès com una traïció. 

Notícies relacionades

D’altra banda, la periodista va assegurar que mai hagués fet el mateix perquè, per a ella, Kiko i el Cejas eren «intocables». En aquell moment, l’extronista va assegurar que la decisió va ser seva i en va deixar el seu company al marge: «El va agafar desprevingut. Era cosa meva i una cosa que tenia al cap». «Crec que qualsevol a qui hagués exposat se n’hagués anat al carrer, et vaig voler posar a tu perquè crec que ets un rival molt fort», va afegir. 

No obstant, el que va fer més mal a Mila va ser la «conya» de Kiko al veure unes imatges en què els concursants comentaven la seva possible nominació. «Jo penso el mateix, pots nominar algú, però no estar rient», va deixar anar Adara, que, per a sorpresa de tots, va donar la cara per la seva arxienemiga: «El que has fet és brut». «Em sembla un mal tio i una mala persona», va afegir Mila mentre rebia els aplaudiments del públic.