REAPAREIX AL PLATÓ

L'escot juga una mala passada a Nuria MH: «Se t'està veient un mugró»

L'amiga especial d'Omar Montes ha hagut d'abandonar 'GH VIP' després de patir una reacció al·lèrgica

nuria-mh

nuria-mh

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de patir una greu reacció al·lèrgica que la va obligar a abandonar la casa de ‘GH VIP 7’ de manera definitiva, Nuria MH va reaparèixer aquest dijous davant de les càmeres al costat de Jorge Javier Vázquez. Després de la seva entrada al plató, abans de parlar sobre la seva sortida del concurs, el vestit de la jove li va jugar una mala passada i va mostrar part d’un pit. 

«Perdó, m’estan dient que se t’està veient el mugró», la va avisar el presentador mentre el realitzador punxava un pla general del plató per evitar que es veiés en pantalla. Nuria, per la seva part, es va prendre aquesta petita distracció amb humor: «D'acord, ja que ja m’heu vist les ‘bercis’, ja estaria»

Nuria: «L’Omar m'atrau més que el Gianmarco»

Més enllà d’aquesta anècdota, l’amiga especial d’Omar Montes va reconèixer sentir-se «molt trista» després del seu abandonament forçós perquè participar en el ‘reality’ era «un somni» per a ella. «Al final m’ha tret de la casa un préssec», va lamentar. 

Notícies relacionades

D’altra banda, Jorge Javier es va interessar per l’acostament que va tenir amb Gianmarco dins de la casa: «¿Ja no t’agrada? Dius que prefereixes l’Omar». «És que l’Omar m’atrau més que l’italià. Li falta una mica d’empenta», va respondre ella. 

A més, Nuria va reconèixer que ja ha mantingut una conversa amb el guanyador de ‘Supervivientes el 2019’. «Li he dit que estic bé i que no es preocupi», va assegurar la de Badalona, que no va descartar tenir una trobada amb Omar després de la gala.