NOU CONFLICTE

Mila s'enfronta a Hugo a la 'sala de pensar' de 'GH VIP': «És un manipulador i un botxí»

Els dos rivals van ser incapaços d'arribar a una entesa aquest dimecres a la nit

mila-hugo

mila-hugo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Mila Ximénez i Hugo CastejónMila XiménezHugo Castejón van inaugurar aquest dimecres a la nit la ‘sala de pensar’, un lloc on els concursants de ‘GH VIP’ tenen l’oportunitat d’arreglar els seus conflictes. No obstant, els dos enemics íntims es van embrancar en un nou encreuament d’acusacions i van ser incapaços d’acostar actituds durant l’emissió de l’‘última hora’ presentat per Lara Álvarez. 

Durant un sopar carregat de tensió, Mila va recordar a Hugo que té fronts oberts amb tots els seus companys i no només amb ella. «Però tot va començar amb tu. Arran d’aquest conflicte van venir tots els altres», va respondre ell, que va acusar el seu rival de ficar-se «en la vida privada de les persones». 

D’altra banda, la col·laboradora de ‘Sálvame’ va mantenir que la resta de la casa no s’acosta a ella per necessitat ni interès, tal com considera Hugo. «Tots els que diuen que són els meus recolzaments, fora tenen una feina i una vida. Jo no els faig falta per a res. Cap em necessita a mi», va assenyalar una Mila que va esclatar després que Hugo no deixés de tallar els seus arguments: «¡Súper, aquí no es pot parlar!»

Mila: «L’únic botxí és Hugo»

Notícies relacionades

Entre crits i acusacions, Mila va acabar qualificant Hugo com un «manipulador». «Provoques perquè la gent vagi contra tu», va voler deixar clar la concursant davant de l’audiència, ja que el cantant es juga aquest dijous l’expulsió davant Noemí Salazar. «Si jo soc un provocador... ¿Vosaltres sou tan tontos que tots m’insulteu? ¿No deu ser que és al revés, que aneu tots contra mi i que jo m’he de menjar els vostres atacs?», es va defensar el nominat. 

«És impossible, li va molt bé aquest paper. Com que està nominat, farà qualsevol moviment perquè la gent de fora es pensi que és una víctima. L’únic botxí és ell», va concloure Mila abans d’abandonar la ‘sala de pensar’.