REACCIÓ INESPERADA

'GH VIP': Mila Ximénez vomita en directe després que anunciessin la salvació d'Hugo Castejón

La col·laboradora de 'Sálvame' va haver de sortir al jardí de la casa després d'escoltar el veredicte de l'audiència

mila-ximenez

mila-ximenez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Estupor a Guadalix de la Sierra. Els concursants de ‘GH VIP 7’ es van quedar sense paraules aquest dimarts quan Jorge Javier Vázquez va anunciar que, contra tot pronòstic, Hugo Castejón era el concursant menys votat per l’audiència. El cantant es va deslliurar de la nominació i ho va celebrar amb una exagerada reacció que va contrastar amb la que van tenir els seus companys, que es van quedar pràcticament paralitzats. 

Però, sens dubte, la que pitjor es va prendre la salvació d’Hugo va ser Mila Ximénez. Per a sorpresa de tota l’audiència, la col·laboradora de ‘Sálvame’ va sortir al jardí i es va posar a vomitar en directe mentre Anabel i Estela la intentaven tranquil·litzar. Una escena que va provocar les rialles del públic en plató abans que Mila es posés els dits a la boca, fent que el realitzador punxés ràpidament una altra càmera. 

Notícies relacionades

Segons després, Hugo va parlar amb Jorge Javier Vázquez per comentar les seves impressions després de la decisió del públic: «He patit moltíssim aquesta setmana. Ho he passat fatal, he serrat les dents i he tirat endavant. Només he tingut el recolzament d’Adara i de Dinio, la resta se m’ha tornat en contra». «¡Foto el camp!», va exclamar llavors Antonio David mentre abandonava la sala. 

Alba Carrillo, Noemí Salazar i El Cejas van anar darrere d’ell, mentre Adara reia sorollosament: «¡Que flipats!». «No ho suporto, aquesta merda no. És que no em crec que aquest tio hagi guanyat», lamentava Alba des del jardí.