A LES 22.00 HORES

'GH VIP' torna a Telecinco amb 10 concursants ja confirmats

El programa confirmarà durant la seva estrena els noms de la resta de participants

kikojimenez

kikojimenez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco estrena aquesta nit, a les 22.00 hores, la setena edició de ‘GH VIP’. Una vegada més, Jorge Javier Vázquez tornarà a ser l’encarregat de presentar el ‘reality’ de convivència, que també comptarà amb Jordi González en el debat, tal com YOTELE va avançar en exclusiva  i Lara Álvarez en l’‘Última hora’.

Notícies relacionades

La mítica casa de Guadalix de la Sierra tornarà a obrir les seves portes per acollirMila Ximénez, El Cejas, Anabel Pantoja, Dinio García, Adara Molinero, Estela Grande, Noemí Salazar, Alba Carrillo, Nuria MH i Hugo Castejón, una llista de concursants que es completarà amb noves identitats que seran revelades durant l’estrena del concurs produït en col·laboració amb Zeppelin. A més, Mitele PLUS anunciarà un altre dels participants el mateix dimecres (18.00 h) en primícia per als seus subscriptors, que podran veure també el seu vídeo oficial de presentació hores abans de l’estrena.

L’àmplia cobertura s’estendrà a la resta de suports i plataformes digitals de Mediaset Espanya per seguir en tot moment i des de qualsevol lloc el que passi amb els pròxims protagonistes de ‘la vida en directe’ en el seu gran objectiu de fer-se amb el recolzament dels espectadors i amb el premi final de 100.000 euros.