CONVIDAT DE PABLO MOTOS

Miguel Ángel Revilla es disculpa a 'El hormiguero' per un comentari que va fer en la seva anterior visita

El president de Cantàbria va demanar perdó per unes declaracions que va fer el juny passat

revilla

revilla

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El hormiguero’ va iniciar aquest dilluns la nova setmana rebentMiguel Ángel Revilla al seu plató. El president de Cantàbria, un dels polítics que acapara més minuts de televisió, va conversar amb Pablo Motos sobre diversos assumptes d’actualitat i va voler aprofitar les càmeres per demanar disculpes per unes paraules que va dir en la seva anterior visita al programa. 

Tal com va recordar l’espai d’Antena 3, el 5 de juny, Revilla va deixar caure que els rams de flors que s’utilitzen en els enterraments podrien ser reutilitzats. «¿Què passa amb les flors? ¿On van? No crec que es destrueixin, probablement, les corones del mort serveixin per fer un ram per al naixement d’un nen», va afirmar llavors. 

Notícies relacionades

Ahir a la nit, Revilla va assegurar que arran de les seves declaracions, hi va haver una «sublevació general del sector de la floristeria nacional». «M’han arribat fins a corones amb un llaç negre», va assenyalar amb humor el polític abans d’aclarir les seves paraules: «Els floristers són una gent molt professional que fan unes coses meravelloses». 

«Potser també els ha dolgut que tingui escrit en un llibre que no vull flors en el meu funeral», va afegir Revilla. «Vull que em socarrimin i ja està», va afegir. «Soc consumidor de flors i mai se m’ocorreria pensar que ells s’aprofiten d’aquestes flors», va insistir el convidat, que va llançar una altra teoria: «Potser hi ha un mercat ambulant de gent que salta la tàpia, és una pregunta que encara no tinc resolta».