VA POSAR UNA DENÚNCIA

'Espejo público' mostra les inquietants cartes de l'assetjador de Marta Fernández

La periodista ha sigut víctima d'assetjament durant els últims dos anys

marta-fernandez

marta-fernandez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Espejo público’ ha arrencat aquest dilluns una nova etapa a Antena 3 amb una renovació de plató i de continguts. En el seu inici de temporada, l’espai matinal ha donat el nom d’una coneguda periodista que ha sigut assetjada durant dos anys per una persona que es feia anomenar «ocell blau». La víctima no és cap altra que Marta Fernández, que al seu dia va ser presentadora de ‘Noticias Cuatro’ i ‘Las mañanas de Cuatro’

Notícies relacionades

El programa presentat per Susanna Griso ha mostrat les desenes d’inquietants cartes que la comunicadora rebia al seu propi domicili. L’assetjador l’observava i la perseguia, i fins i tot li va arribar a deixar diversos objectes. Un va ser una clau d’un cadenat amagat per Madrid. «M’agradaria que algun dia puguem obrir-lo, portar-lo a Nova York i tirar la clau des de l’estàtua de la llibertat», escrivia en una de les missives. 

L’assetjador va arribar fins i tot a amenaçar el marit de Fernández: «Digue-li que ningú té propietat, que fins i tot hem pogut ser amics, però ja és tard per allargar-li la mà. Almenys, que em demani perdó. Ell sap per què». Davant de la cada vegada més gran insistència, la periodista va decidir interposar una denúncia i, actualment, té una ordre d’allunyament de 500 metres.