¿CANVI D'OPINIÓ?

El tuit vell d'Irene Junquera que s'ha tornat en contra seu després de fitxar per 'GH VIP'

La periodista va mostrar el seu rebuig cap al format en què ella mateixa participarà aquesta tardor

irene-junquera

irene-junquera

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El passat sempre torna, també en forma de tuit. És el que li ha passat a Irene Junquera, que ha rebut les crítiques dels fans més fidels de ‘GH VIP’ per un cridaner missatge que va deixar en el seu compte de Twitter fa uns anys. La periodista va mostrar el seu rebuig cap al format de convivència en què ella mateixa començarà a participar en tan sols uns dies, segons va avançar ‘Sálvame ‘Sálvame’, per error, dijous passat. 

«No suporto GH, ho sento», va escriure Junquera el 2010, quan encara col·laborava al ‘Punto pelota’ d’Intereconomia. Un missatge rescatat pels tuitaires que ha tornat a veure la llum nou anys després de la seva publicació i que no ha deixat ningú indiferent. Tot i que es desconeix l’opinió actual de la comunicadora sobre l’exitós format televisiu, el cert és que en només uns dies la veurem a la casa de Guadalix de la Sierra

Notícies relacionades

Les converses de Junquera amb Mediaset i Zeppelin han arribat finalment a bon terme, tal com va revelar ‘Sálvame’ a l’incloure que sí que havien sigut oficialitzats per la cadena. 

Irene Junquera reprendrà d’aquesta forma la seva relació amb Mediaset, en què el seu últim projecte va ser l’espai zàping ‘Safari, a la caza de la tele’ a FDF. Al grup de Fuencarral va arribar el 2017 després del seu pas per Atresmedia per presentar ‘All you need is love’, que només va aguantar en emissió durant els mesos estivals a causa dels seus baixos registres.