DE TELEMADRID A LA SEXTA

Verónica Sanz fitxa per 'La Sexta noche' per substituir Andrea Ropero com a copresentadora

L'actual presentadora de 'Buenos días, Madrid' fa el salt a Atresmedia per acompanyar Iñaki López en el programa d'anàlisi i debat polític

veronica-sanz

veronica-sanz

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de la sortida d’Andrea Ropero de ‘La Sexta noche’ per fitxar per 'El intermedio', l’espai d’anàlisi i debat polític de la cadena verd d’Atresmedia ja té nova copresentadora. Verónica Sanz, fins ara presentadora de 'Buenos días, Madrid’ a Telemadrid al costat de Ricardo Altable, serà l’encarregada d’acompanyarIñaki López cada dissabte a partir de la nova temporada televisiva que comença al setembre.

Tal com avança FórmulaTV, Verónica Sanz abandonarà l’espai matinal que ha capitanejat junt amb Altable a la cadena autonòmica des del setembre del 2018. La mateixa periodista ha confirmat la notícia a les seves xarxes socials, on mostra el seu agraïment a Telemadrid. 

"Trist per aquest ‘fins després’. Segura que formareu part de mi per sempre. Gràcies per haver confiat en mi, per fer de Telemadrid una llar i un lloc on el projecte més dur és també el més il·lusionant", escriu Sanz a Twitter. 

Notícies relacionades

Abans de la seva arribada a Telemadrid, Verónica Sanz havia treballat a 'Las mañanas de Cuatro' com a reportera i com a presentadora substituta. A més, ha cobert esdeveniments com el casament reial de Caterina i Guillem a Londres el 2011 i esdeveniments com l’atac a Charlie Hebdo el 2015 i a la sala Bataclan aquell mateix any. 

Ara, La Sexta s’ha fixat en ella per cobrir la vacant que deixa lliure Andrea Ropero, que inicia una nova etapa professional com a col·laboradora d’‘El intermedio’. La periodista s’incorpora a l’espai presentat per El Gran Wyoming després de la marxa de Gonzo, que també suma un nou projecte a La Sexta com a nou presentador de 'Salvados'

Temes:

La Sexta