A 'VIVA LA VIDA'

'Sálvame' agreuja la seva guerra amb Terelu i ella respon: "¿Us he fet tant mal per merèixer això?"

La col·laboradora ha tornat a situar-se al centre de les crítiques per la seva última exclusiva

terelu

terelu

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La relació de Terelu Campos amb 'Sálvame' torna a estar trencada. Tot i que fa unes setmanes la comunicadora havia bastit ponts amb el programa diari de Telecinco, durant els últims dies ha tornat a convertir-se en el focus de les crítiques dels col·laboradors per l’última exclusiva que ha concedit a una coneguda revista del cor junt amb la seva filla, Alejandra Rubio

Els tertulians de 'Sálvame' han acusat Terelu de recrear-se amb la seva malaltia i de participar en la polèmica que envolta María Teresa Campos i Edmundo Arrocet, motiu pel qual aquest diumenge va prendre el torn de rèplica a 'Viva la vida'. El programa en el qual treballa actualment li va mostrar alguns dels comentaris abocats al plató de 'Sálvame', i tot i que al principi va avisar que no respondria, finalment va optar per llançar un missatge a la seva antiga casa. 

"Cadascú que sigui responsable de les paraules que diu i dels actes que comet", va afirmar Terelu a la tornada del vídeo. "Surto al carrer, vaig a passeig, al supermercat, a un restaurant o a un xiringuito i em quedo amb l’afecte immens i el respecte del públic. Això és l’únic que m’importa, absolutament res més", va assegurar la col·laboradora de 'Viva la vida' durant la seva conversa amb Sandra Barneda. 

Terelu: "Si volen que torni, aquesta no és la millor manera"

Notícies relacionades

La presentadora va deixar caure la possibilitat que les reaccions dels tertulians de 'Sálvame' es deguin al seu desig que Terelu torni a afegir-se a l’equip. Una explicació a la qual l’al·ludida va respondre amb rotunditat: "No ho sé, però sens dubte, en el cas que això fos possible, no seria la millor manera. En aquest programa no he fet res que no hagi fet en els nou anys que vaig treballar en 'Sálvame', on vaig passar moment formidables i terribles". 

"Hi ha gent que ha parlat que és amiga teva, o que ho era", va assenyalar amb sorpresa Barneda davant d’una desconfiada Terelu. "¿Ah sí? Jo no ho sé. Jo només puc parlar ja de mi", va contestar minuts abans de finalitzar llançant una sèrie de preguntes mirant a càmera: "¿De veritat, companys, us he fet una cosa tan tremenda per merèixer aquest pagament? ¿Us he pogut fer mal jo en la vostra professió, en la vostra vida, per merèixer això? ¿De veritat?". 

Temes:

Terelu Campos