AL PROGRAMA 'DE LA MANO DE...'

Bertín Osborne va reconèixer el 1985 a TVE que «alguna vegada» havia pegat a una dona

Les tremendes declaracions, en què també assegura que se'n penedeix, surten a la llum dies després de les seves polèmiques declaracions contra el feminisme

e3del1i8dngxbfwfz1q8u2

e3del1i8dngxbfwfz1q8u2

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El passat sempre torna. En l’era de la digitalització, en la qual els continguts televisius del passat estan gairebé a l’abast de qualsevol, Bertín Osborne ha tornat a ser víctima de l’hemeroteca i un usuari de les xarxes socials ha recuperat un altre moment molt desafortunat del cantant. 

Després de fer unes declaracions aquesta setmana criticant el moviment feminista i la seva posterior resposta a les nombroses crítiques negativesrebudes amb un vídeo a les seves xarxes socials, el cantant de Jerez es torna a trobar a l’ull de l’huracà per un injustificat comportament masclista que va tenir lloc el 1985.

 

En aquesta ocasió, es tracta d’unes tremendes declaracions realitzades en el transcurs d’una entrevista en el programa ‘De la mano de...’, que presentava Jorge López Pedrol a TVE i que no el poden deixar en pitjor lloc. 

En la conversa, que està penjada de manera íntegra a la web d’RTVE, el periodista va preguntar a Bertín Osborne per qüestions professionals i personals, entre les quals van destacar si algun marit gelós li havia volgut pegar, si la seva mare l’havia ensenyat a resar, si havia fet l’amor en un camerino abans de sortir a actuar o si alguna dona dona li havia donat una bufetada. 

La resposta a aquesta última pregunta ja deixava intuir que s’endinsava en terreny perillós: “Sí, m’han fet de tot. M’han trencat cadires a l’esquena o cendrers de vidre així de grans..., però reconec que aquestes agressions estaven justificades”, va assegurar el presentador de ‘Mi casa es la tuya’.

No obstant, la seva pitjor declaració encara havia d’arribar. L’entrevistador va aprofitar que el cantant s’estava obrint en canal per seguir pel camí de les seves relacions amb les dones: ¿Aquestes mans teves que tantes pells de dona hauran acariciat, en alguna ocasió també van pegar a una dona?, li va preguntar.

Després d’uns segons de silenci i un primer pla de les seves mans, Bertín Osborne va respondre de manera afirmativa, tot i que garantint que se’n penedia:“No crec que mai hagués tingut dret a fer-ho i me’n penedeixo moltíssim, però sí, ho he fet alguna vegada”.

Ja se’l veia venir el 1987 amb Julia Otero

Notícies relacionades

En poques hores, aquest material audiovisual de la cadena pública s’ha fet viral i de nou les crítiques negatives per les seves paraules s’han comptat per centenes. S’haurà de veure quina és la resposta del cantant a aquest nou capítol de la seva polèmica amb el feminisme.

La seva resposta posterior no va ajudar a calmar les aigües. Osborne va publicar un vídeo en què va titllar d’indocumentats a tots aquells que havien comentat la seva entrevista a ‘El País’ sense haver-la vist sencera i va anomenar “pallasso” a Gabriel Rufián i va menysprear Julia Otero, que va recordar a les seves xarxes un altre momentd’una entrevista amb ella en la qual tampoc es va guanyar l’aplaudiment de les dones, precisament.