BONES NOTÍCIES

Kiko Matamoros revela els resultats de la seva biòpsia: "El tumor és benigne i no s'ha produït càncer"

El col·laborador de 'Sálvame' ha assegurat que podria haver degenerat en carcinoma si no s'hagués extirpat a temps

kiko-matamoros

kiko-matamoros

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de diversos dies d’incertesa, Kiko Matamoros va rebre aquest dimarts la millor notícia que podien donar-li. Després de ser operat per un tumor que tenia localitzat a la bufeta, els resultats de l’anatomia patològica han determinat que és benigne. Després que una revista del cor avancés aquesta informació, el mateix col·laborador de 'Sálvame' va intervenir en el seu programa per confirmar-la. 

"És un tumor que si no s’extreu i no s’extirpa, degenera en càncer. Sent a l’estadi en el qual estava, no m’ha produït cap tipus de dany en aquest sentit i no s’ha produït el carcinoma que es produeix quan evoluciona", va començar dient Matamoros durant la seva trucada a 'Sálvame'. "Efectivament, estic d’enhorabona i molt content", li va dir a Carlota Corredera

Malgrat que el tumor és benigne, Matamoros va assenyalar que té "una part dolenta". "Té molta capacitat per reproduir-se i per tornar a formar-se no en el focus en el qual s’ha produït, però sí en altres parts de la bufeta i fins i tot del cos", va informar el tertulià, que va assenyalar que és "molt difícil determinar l’origen". Ara, segons va explicar, haurà de sotmetre’s a diverses revisions per estar controlat

Notícies relacionades

D’altra banda, Matamoros va assegurar que no es va arribar a imaginar uns resultats tan positius perquè va estudiar la possibilitat "que fos el pitjor". "Podia haver-ho sigut, gràcies a Déu que vaig tenir l’hemorràgia perquè en la majoria dels casos no es detecta. He tingut aquesta sort", va afirmar. 

Sobre la filtració dels resultats, va confirmar que va ser ell mateix que els hi va comunicar al director de la revista que els va publicar. "Amb el tema de la meva malaltia, als mitjans els he explicat tot el que han volgut saber". "No he venut res, l’hi hauria dit a qualsevol", va concloure.

Temes:

Sálvame