A INSTAGRAM

Jesús Vázquez aclareix la seva situació amb Hisenda: "No tinc cap deute"

El presentador de 'Me quedo contigo' ha utilitzat les seves xarxes socials per donar la seva versió

jesus-vazquez

jesus-vazquez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jesús Vázquez estrenaba dijous passat el seu nou programa a Telecinco, el 'dating show' 'Me quedo contigo'. I un dia després, saltava la notícia dels  seus problemes amb Hisenda. Segons va revelar 'El Confidencial', el rostre de Mediaset ha sigut multat amb 2,8 milions d'euros després que l'Audiència Nacional donés la raó a l'Agència Tributària per facturar els seus ingressos a través d'una empresa fictícia.

Una situació que el mateix Vázquez ha volgut matisar en el seu compte d'Instagram . «És fals que degui res a Hisenda", comença dient en la coneguda xarxa social abans de donar més detalls: "Amb caràcter retroactiu, Hisenda  va canviar el criteri  amb què la majoria de presentadors i col·laboradors de TV, actors i artistes tributaven. Fins aleshores, per consell dels nostres assessors, confiàvem que era la manera acceptada i correcta de tributar".

Notícies relacionades

El presentador fa referència d'aquesta manera a altres casos com el de  Màxim Huerta, que també va explicar en el seu dia els motius que el van portar a tenir problemes amb Hisenda. Vázquez assenyala que «aquest criteri es pot discutir als tribunals, previ pagament de la quantitat en discussió».  «Aquest pagament es va fer el 2016, fa tres anys", afirma en l'extens missatge que ha compartit amb els seus seguidors.

No obstant, destaca que la resolució de l'Audiència Nacional encara no és ferma i serà recorreguda davant del Tribunal Suprem. "Quan aquest tribunal decideixi, com és lògic, acceptaré la seva resolució", afegeix el presentador, que es reafirma: "En qualsevol cas, repeteixo que la quantitat en discussió està abonada i desemborsada des de fa tres anys  i no tinc cap deute amb Hisenda".