EXCLUSIVA YOTELE

Ana Morgade i Atresmedia acorden no renovar el seu contracte d'exclusivitat

L'actriu i presentadora continuarà col·laborant a 'Zapeando' i podrà acceptar propostes procedents d'altres cadenes

ana-morgade

ana-morgade

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ana Morgade inicia aquest estiu una nova etapa professional. L’actriu i presentadora no ha renovat el contracte d’exclusivitat que tenia amb Atresmedia, que expirava aquest mes de juliol, en una decisió presa entre les dues parts de manera conjunta, cosa que suposarà que també podrà treballar amb altres grups de comunicació d’ara d’ara endavant, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, això no vol dir que Ana Morgade deixi de treballar per a Antena 3 i laSexta. De fet, mantindrà la seva participació a 'Zapeando' com és habitual, tot i que ara passarà a estar contractada per Globomedia (The Mediapro Studios) i no es descarta que pugui participar en nous programes, sèries o produccions cinematogràfiques d’Atresmedia en el futur.

La diferència és que ara també podrà acceptar propostes procedents d’altres cadenes, que podrien ser compatibles (o no) amb la seva feina actual en el programa presentat per Frank Blanco. En aquesta etapa de relació contractual de llarga durada amb Atresmedia, Ana Morgade ha presentat 'El club de la comedia' i ha participat com a actriu a ‘Cuerpo de élite’, així com en diferents pel·lícules participades per la seva divisió de cine.

La trajectòria televisiva de Morgade

Ana Morgade compta amb una àmplia trajectòria al mitjà televisiu, on es va donar a conèixer el 2008 com a col·laboradora en diferents programes d’humor com 'Con un par de bromas’ de TVE o 'Estas no son las noticias’ de Cuatro. El 2009 va fitxar per 'Buenafuente' durant la seva etapa en el ‘late night’ de laSexta, on va arribar a presentar les campanades fins a en dues ocasions (2009 i 2010).

Notícies relacionades

El 2011 va fitxar per Cuatro per presentar el fallit 'Las noticias de las dos’ junt amb Sílvia Abril a la franja d’‘access prime time’, mentre que el 2013 va tornar a Atresmedia com a col·laboradora de 'Zapeando'. A més, ha presentat 'El club de la comedia' i ha participat en la quarta edició de'Tu cara me suena'.

En la seva faceta com a actriu, ha treballat en sèries com 'Bicho malo (nunca muere)’ (2009), 'Con el culo al aire' (2014), 'Olmos y Robles’ (2015) i 'Cuerpo de élite’ (2018).