COMUNICAT

La rotunda resposta de Nuria Roca després de publicar-se que ha sigut condemnada per Hisenda

La presentadora ha desmentit que hagi sigut condemnada a pagar dues sancions per un delicte fiscal

nuria-roca

nuria-roca

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Nuria Roca ha publicat a les seves xarxes socials un comunicat per desmentir les informacions que asseguren que ha perdut una batalla legal amb Hisenda. Durant les últimes hores s’ha apuntat que la presentadora ha sigut condemnada a pagar dues sancions per un delicte fiscal, una cosa que ella mateixa s’ha encarregat de desmentir amb un extens missatge.

"En relació amb les informacions publicades sobre la meva persona el dia d’avui en diferents mitjans de comunicació [...] vull precisar que mai he sigut condemnada per delicte fiscal, ni tan sols inclosa en cap instrucció o investigació respecte a aquest delicte ni a cap altre", comença dient en el comunicat.

Notícies relacionades

D’altra banda, Roca deixa clar que "en aquest moment estan regularitzades amb Hisenda totes les quantitats que al seu dia em va requerir al considerar que la meva manera de tributar no va ser, segons el seu parer, l’adequada". La col·laboradora de 'El hormiguero' insisteix que "es tracta d’una sanció administrativa ja resolta", motiu pel qual no ha d’abonar cap tipus de sanció a l’haver-ho fet fa més de cinc anys.

"Ni he sigut condemnada per delicte fiscal, ni he comès cap frau, ni tinc cap compte pendent amb Hisenda", diu Roca amb rotunditat en el seu comunicat.

Temes:

Nuria Roca