VUITENA TEMPORADA

Antena 3 revela les noves trames i personatges d''Amar es para siempre'

La sèrie diària de la cadena d'Atresmedia arrencarà al setembre una nova temporada

amar-es-para-siempre

amar-es-para-siempre

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'Amar es para siempre' està a punt de finalitzar la seva setena temporada a Antena 3 TV i la cadena ha revelat aquest dimecres les novetats que arribaran a la seva sèrie diària a partir del setembre. Amb més de 1.600 episodis a les seves espatlles, la ficció produïda per Diagonal TV incorporarà noves trames, nous decorats i nous personatges.

Beatriz Argüello, José Manuel Seda, David Janer i Lucía Jiménez encapçalen la llista d’incorporacions de la vuitena temporada de 'Amar es para siempre', en la qual també hi seran Adriana Torrebejano, Llorenç González, Adrià Collado, Kevin de la Rosa, Luz Valdenebro, Raúl Ferrando, Juan de Vera o Alba Gutiérrez, entre d’altres.

Anabel Alonso, Itziar Miranda, Manuel Baqueiro, José Antonio Sayagués, Iñaki Miramón, Paula Usero, Carol Rovira i Sebas Fernández es mantenen en l’elenc per continuar donant vida als seus personatges en la sèrie, que acumula un 12,4% de quota de pantalla amb més d’1,4 milions d’espectadors.

Sinopsi de la vuitena temporada

La vuitena temporada d’‘Amar es para siempre’ arrenca amb l’arribada d’una nova família a la plaça de los Frutos, els Ordóñez, arxienemics de la família De la Vega. Uns nous personatges que representaran la metàfora del trànsit que Espanya viu en aquell moment, a cavall de finals del 1976 i principis del 1977. Un moment convuls en què el país estrena l’acabada d’instaurar monarquia espanyola, alhora que no desisteix a lluitar per comunicar una necessitat de llibertat de pensament, política i social.

Arrenca el 1976 amb la Julia Eguía (Beatriz Argüello), dona de l’Armando Ordóñez (José Manuel Seda), una dona que no pensa conformar-se amb els temps que corren. Acaba de descobrir que el seu marit li ha sigut infidel i aquesta crisi la llançarà a la recerca de si mateixa. Animada per la seva germana i millor amiga,la Irene (Lucía Jiménez), intentarà reprendre la seva carrera professional. Un propòsit molt més complicat del que es pensa quan un nou amor es creua en el seu camí. Malgrat els impediments que imposa la societat, estarà disposada a trencar amb el seu matrimoni.

El Guillermo (David Janer), la Cristina (Luz Valdenebro) i l’Emilio (Adrià Collado) seran l’ànima d’un despatx d’advocats laboralista, un lloc en el qual assistirem a conflictes d’amistat, amor, traïció i en el qual es reflectirà la realitat social i política de l’època. Històries que arribaran al seu clímax el gener del 1977, amb un esdeveniment que commocionaria un país sencer, un brutal atemptat en aquest mateix despatx situat en un cèntric carrer de Madrid.

Notícies relacionades

L’univers de la ràdio prendrà presència aquesta temporada. Els joves Mateo (Raúl Ferrando), Fede (Juan de Vera) i Marina (Alba Gutiérrez) no dubtaran a colar-se a les antigues instal·lacions de Radio Continental per encapçalar des d’aquí el moviment de les ràdios lliures, un nou corrent que busca explicar la informació que realment interessa al poble, sense benes ni clixés. Així naixerà Onda Libertad, un lloc on també hi haurà espai per a l’amor.

Tampoc hi faltaran els personatges més clàssics del nucli de l’Asturiano. El Pelayo (José Antonio Saguayés) no dubtarà a introduir-se en el món de la ràdio per posar el seu toc d’ironia a l’ambient polític; la Manolita (Itziar Miranda) començarà a treballar al despatx d’advocats davant la incipient crisi que torna a instal·lar-se al país; i la Benigna (Anabel Alonso), es veurà abocada a llogar el King’s a un estrany.