A MADRID

Orgull LGTBI: així va ser el "curt però intens" pregó de Mónica Naranjo

L'artista va interpretar una versió a 'cappella' de 'Sobreviviré' i es va fondre en una abraçada amb Agoney

monica-naranjo / periodico

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Madrid va donar aquest dimecres el tret de sortida a les festes de l’Orgull LGTBI des de la plaça de Pedro Zerolo amb el pregó de Mónica Naranjo, en el qual va demanar "amor, unió i respecte". L’artista va avisar que el seu discurs seria "el més curt de la història, però el més intens", i així va ser. Amb el micròfon a la mà, va començar a cantar 'Sobreviviré' ‘a cappella’ mentre els allà presents, que demanaven a crits la tornada de l’exalcaldessa Manuela Carmena, entonaven l’himne amb ella.

"Siguem mestres de totes aquelles persones que encara no han entès que l’amor és l’arma més poderosa d’aquest món, i que poden canviar-ho. Si hem d’anar cap enrere que sigui simplement per agafar impuls i ser més forts", va destacar Mónica després de la seva poderosa i emotiva actuació sobre l’escenari en favor de la igualtat.

Notícies relacionades

Coincidint amb el pregó, Mónica Naranjo va estrenar el videoclip del seu nou single, 'Doble corazón', el primer avançament del seu pròxim àlbum 'Mes Excentricitès vol. 1', que es publicarà el 27 de setembre. Després, els organitzadors li van entregar el premi Madrid MADO pel seu compromís amb el col·lectiu LGTBI, moment en què va pujar a l’escenari Agoney.

L’intèrpret, que va coincidir amb Mónica durant el seu pas per 'OT 2017', es va fondre en una emotiva abraçada amb l’artista i fins i tot la va aixecar de terra mentre els assistents aplaudien el retrobament.