EXCLUSIVA YOTELE

Telecinco cancel·la la producció de 'Sálvame talent' per a aquest estiu

La cadena ha decidit que finalment no emprendrà aquest format aquesta temporada estival i que apostarà per un altre tipus de productes

salvame-talent

salvame-talent

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’estiu a Telecinco serà diferent a l’inicialment previst. La cadena ha decidit que finalment no produirà‘Sálvame talent’, el concurs que pretenia ser el seu plat estrella per a juliol i agost, després d’estudiar a fons el projecte i determinar que és preferible no escometre'l en aquest moment i emetre un altre tipus d’espais, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, el grup ha determinat que és preferible no invertir en una producció d’aquestes característiques en l’època de menor consum televisiu i per tant de baixa inversió publicitària. En aquest sentit, s’optarà per emetre un altre tipus d’espais de cost menor i estudiar la recuperació d’aquest programa en el futur.

Notícies relacionades

La notícia ja se li ha comunicat a l’equip que s’havia format per a la preparació del concurs, que serà resituat en altres projectes per a la nova temporada televisiva. L’espai, que va anunciar per sorpresa Carlota Corredera a ‘Sálvame diario’, pretenia pujar a l’escenari concursants amb la intenció de mostrar les seves habilitats artístiques, al més pur estil de ‘El semáforo’ o ‘Tu sí que vales’,per posteriorment ser valorats per un jurat.

Tal com va avançar en exclusiva aquest portal, l’espai que volia produir La fàbrica de la tele comptava amb Kiko Hernández, Lydia Lozano Mila Ximénez, amb una quarta cadira que aniria rotant al llarg de les setmanes.

Temes:

Sálvame