NOUS EPISODIS

Netflix llança un 'teaser' de la quarta temporada de 'Las chicas del cable', que ja té data d'estrena

Els nous capítols de la sèrie produïda per Bambú estaran disponibles a partir del pròxim 9 d'agost

chicas-del-cable

chicas-del-cable

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'Las chicas del cable' tornen aNetflix. La sèrie espanyola produïda per Bambú Producciones torna el pròxim 9 d’agost amb la seva quarta temporada, que s’endinsa en la dècada dels anys 30. La plataforma ha revelat aquest dimarts la data d’estrena dels nous episodis de la ficció amb un ‘teaser’ que mostra els nous reptes als quals s’enfrontaran les seves protagonistes.

Blanca Suárez, Maggie Civantos, Ana Fernández, Nadia de Santiago i Ana Polvorosa lideren una vegada més el repartiment de 'Las chicas del cable', creada per Ramón Campos i Gema R. Neira ('Alta mar', 'Velvet', 'Gran hotel’). En l’avançament, els personatges interpretats per les actrius declaren per l’impactant succés que va tancar la tercera temporada de la sèrie.

Sinopsi de la quarta temporada

Notícies relacionades

La quarta temporada de 'Las chicas del cable' comença el setembre del 1931, un any després de l’explosió a la Companyia. Un període històric marcat pel final de la monarquia i un nou règim polític: la República. Al carrer, la lluita per la igualtat, els drets i les llibertats de la dona és un fet.

L’accés a la formació, a càrrecs públics i el dret al vot marcaran un abans i un després. Les noies seran líders d’aquests nous èxits, però nous obstacles sorgiran en el seu camí cap a la llibertat.