NOU PROJECTE

Paula Echevarría és l'escollida per Telecinco per protagonitzar 'Después del amor'

L'actriu, que té contracte de llarga durada amb Mediaset, afrontarà aquest nou repte després del fracàs de 'Los nuestros 2'

pauladespusamor

pauladespusamor

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Paula Echevarría tornarà a la televisió protagonitzant una història escrita per una de les presentadores del moment. Segons informa Vertele, l’actriu serà la protagonista de ‘Después del amor’ , una adaptació de la novel·la homònima escrita per Sonsoles Ónega.

La ficció inspirada en la novel·la de la presentadora de ‘Ya es mediodía’ serà una minisèrie dividida en tres capítols. La idea de portar aquesta història a la televisió porta sobre de la taula dos anys, però no ha sigut fins ara que Telecinco ha decidit posar en marxa el projecte. El rodatge està previst que comenci a l’octubre. 

Notícies relacionades

'Después del amor’ és una història basada en fets reals ambientada el 1933 que relata l’amor clandestí entre Federico Escofet, un capità de l’exèrcit, i Carmen Trilla, una dona infeliç en el seu matrimoni, que estarà interpretada per Paula Echevarría a la minisèrie de Telecinco.

Aquest serà el tercer projecte de l’actriu asturiana a Mediaset després de firmar un contracte de llarga durada amb el grup de Fuencarral el 2017. El seu primer va projectar va ser la pel·lícula de Telecinco Cinema ‘Ola de crímenes’ i més tard va arribar ‘Los nuestros 2’, que no va assolir les dades d’audiència esperades, baixant gairebé 10 punts de ‘share’ respecte a la seva primera temporada.