28 maig 2020

Anar al contingut

NOU ENFRONTAMENT

Inda acusa Risto d'haver contractat un detectiu per enfonsar-lo i aquest riu: "Més contingut per a 'Todo es mentira'"

El presentador del programa de Cuatro ha reaccionat amb humor a la informació que ha publicat el mitjà que dirigeix el periodista

Redacción Yotele

Inda acusa Risto d'haver contractat un detectiu per enfonsar-lo i aquest riu: "Més contingut per a 'Todo es mentira'"

La guerra oberta entre Risto Mejide Eduardo Inda està ben encesa. 'Todo es mentira', el programa que capitaneja el presentador en les sobretaules de Cuatro, aquesta tarda dedicarà gran part de la seva escaleta al periodista després de l’última informació que ha publicat el mitjà digital que dirigeix. Segons ‘OKDiario’, el també publicitari va contractar un detectiu privat per a "investigar la vida privada i aflorar els assumptes bruts d’Inda".

Aquesta nova batalla arriba després de l’última topada d’Inda amb 'Todo es mentira', que es va produir aquest mateix dilluns després de l’emissió de l’especial 'Las cloacas del periodismo' en el ‘prime time’ de diumenge. "El seu nom no surt ben parat", li va dir el reporter del programa a Inda, que va acabar arremetent contra Risto: "¿Per què és un onanista? Digues-li que hi ha altres maneres de practicar sexe que no són l’onanisme".

"Soc onanista perquè m’agrada venir fel·lat de casa; no he de fer-li la fel·lació a ningú quan treballo", va respondre Risto, que aquest matí ha reaccionat amb humor a la informació publicada per Inda. "Més material per al 'Todo es mentira' d’avui", ha escrit en el seu compte de Twitter en un missatge que acompanya amb un exèrcit d’emoticones que ploren del riure.

Risto ha començat el programa d’avui desmuntant la suposada trampa que ha organitzat Eduardo Inda contractant un detectiu per espiar-lo i treure-li informació compromesa.

En els vídeos que difon ‘OKDiario’ es veu Alejandro Entrambasaguas, periodista de la publicació ‘online’, parlant amb el detectiu Juan de Dios Vargas, conegut per les seves participacions a ‘Sálvame’ o ‘El programa de Ana Rosa’. No obstant, sembla que a aquest detectiu no li paga Risto Mejide per espiar Eduardo Inda en el seu terreny personal, tal com havia informat ‘OKDiario’. El mateix detectiu, en una trucada en directe a ‘Todo es mentira’, desmenteix que hagi sigut contractat pel comunicador català; de fet, explica que ni tan sols el coneix.

Juan de Dios explica una història totalment diferent de la versió d’‘OKDiario’. Segons el detectiu, és Alejandro Entrambasaguas qui es posa en contacte amb ell, fent-se passar per un periodista acabat d’acomiadar per Inda. Juan de Dios s’adona de l’estafa a la qual està sent sotmès i decideix seguir el joc a Entrambasaguas, que, en el seu paper d’extreballador d’‘OKDiario’, demanava al detectiu poder reunir-se amb Risto Mejide per explicar-li draps bruts d’Eduardo Inda.

L’objectiu d’‘OKDiario’ d’articular aquest suposat muntatge era destruir la figura de Risto Mejide. El director del mitjà ‘online’ té molt mala relació amb el presentador de Mediaset per polèmiques anteriors. Però, a més, ara s’hi suma el reportatge ‘Informe TEM: las cloacas del periodismo’, que va fer especial èmfasi en la raó per la qual Ana Rosa Quintana i Antonio García Ferreras tenen contractat Eduardo India, i donava a entendre que entre ells hi ha un conflicte d’interessos.