PER UNA INFECCIÓ D'ORINA

Mor Chicho Ibáñez Serrador

Aquesta complicació se sumava al delicat estat de salut del cineasta i creador del mític «Un, dos, tres', que patia una malaltia degenerativa

chicho

chicho

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Chicho Ibáñez Serrador, el creador d’alguns dels programes més destacats de la història de la televisió del nostre país, ha mort aquest divendres a Madrid. Chicho (Narciso) Ibáñez Serrador havia sigut ingressat d’urgència en un hospital després de patir una infecció d’orina, segons informa la pàgina web de Telmadrid.

Als seus 83 anys, el director del mític ‘Un, dos, tres’ patia una malaltia degenerativa que l’obligava a estar en una cadira de rodes des de feia diversos anys.

Chicho, últim Goya d’honor

Notícies relacionades

Ibáñez Serrador va rebre el mes de gener passat el premi Goya d’honor en un acte privat que l’Acadèmia de Cine va celebrar al Teatro Real de Madrid abans de la gala celebrada el 2 de febrer al Palau de Congressos i Exposicions de Sevilla (FIBES). A l’esdeveniment, el cineasta va assegurar que se li han quedat projectes al tinter, tot i que es va sentir molt orgullós de si mateix: “Per no donar-me per vençut i no haver abaixat el cap per cansament”.

El cineasta va rebre el premi de mans de Juan Antonio Bayona, que assegura: “El que va fer per a televisió està ple de cine, m’al·lucina ara que he revisat el seu llenguatge”. “És emocionant veure que el que has fet ha servit d’esglaó per als altres”, va afegir el premiat, que va tenir un especial record cap als seus pares en la recollida del guardó.