PUJA LA TEMPERATURA

Broncano a Kilian Jornet: «Tu, amb la resistència que tens, la teva activitat sexual deu ser molt boja»

L'esportista va visitar 'La resistencia' i no es va poder escapar de les impertinents preguntes sexuals del presentador

kilianresistencia

kilianresistencia

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

David Broncano, més atrevit que mai, va deixar mut Kilian Jornet. “Seria preciós que el dia que has forçat el teu cor fos el el dia que vas concebre a la teva filla. Tu, amb la resistència que tens, la teva activitat sexual deu ser molt boja. De cap per avall, lligat a una corda, en carrera... Es podrà”; així de fort engegava Broncano l’entrevista que va realitzar recentment a l’alpinista a ‘La resistencia’.

Notícies relacionades

Kilian Jornet sorprès pel contingut sexual de les paraules del presentador només va contestar: “En carrera seria penós”. L’humorista va continuar insistint: “Però tu a Noruega puges una muntanya, on no us vegi ningú, i allà mateix. Per provar-ho i explicar-ho després”, comentava entre les rialles del públic. “No tinc la dada”, va sentenciar l’esportista català visiblement incòmode amb el to de la conversa.

A Broncano ‘li posa’ parlar de sexe a ‘La resistencia’ 

El comunicador gallec té el costum de preguntar als convidats les vegades que han practicat sexe durant l’últim mes. Alguns intenten esquivar la pregunta, com va fer ahir Amaia. Però d’altres entren en el joc, sense anar més lluny David Ferrer va confessar que havia copulat “cinc o sis vegades” en l’últim mes, o Mario Casas que va assegurar que pot arribar a mantenir “onze o dotze” relacions sexuals al mes.