MISTERI RESOLT

Toñi Moreno, en la seva entrevista a Terelu Campos: "¿Em vas bloquejar del mòbil de la teva mare?"

La filla de María Teresa Campos va visitar el programa 'Un año de tu vida' de Canal Sur

terelu-y-toni

terelu-y-toni

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

María Teresa Campos va reaparèixer dilluns passat a Canal Sur per concedir-li una entrevista a Toñi Moreno, i aquesta setmana ha sigut el torn de Terelu. La filla de la veterana periodista va visitar 'Un año de tu vida' per fer un repàs a la seva trajectòria professional, però, a més, també va compartir les seves impressions sobre el pas de la seva mare per aquest mateix plató: "Em vaig fer un tip de plorar; continuo rebent missatges que diuen que bé que vau estar les dues".

Durant l’entrevista, Toñi va aprofitar per insistir en una qüestió que va posar sobre la taula durant la seva reconciliació televisada amb María Teresa i que finalment va quedar en l’aire: "La pregunta és molt clara i molt directa: '¿Qui em va bloquejar al seu mòbil, tu o la teva germana?".

Terelu, que no va poder aguantar el riure, va contestar: "No és per llançar pilotes fora, però crec que cap de les dues. Jo soc responsable d’haver tret els 'ticks' blaus, perquè no se sabés si llegia els missatges o no". "Una persona em va explicar com es feia, no sé si va ser ell", va explicar la comunicadora sense revelar la seva identitat.

D’altra banda, va assegurar que si hagués sigut ella l’encarregada de bloquejar-la ho diria sense cap mena de problema. "Jo tinc clar que algú em va bloquejar perquè María Teresa Campos va donar l’ordre, em volia rematar", va afegir Toñi entre rialles per posar un toc d’humor a l’entrevista.

Terelu: "Sé que m’ho he treballat molt"

Notícies relacionades

Terelu va reconèixer que en aquests moments es troba "bé, tranquil·la i recuperada". En un moment de la conversa, va confessar, a més, que l’afecta que a vegades s’hagi qüestionat la seva professionalitat: "Sé que m’ho he treballat molt" Tinc la consciència molt tranquil·la, soc filla de qui soc i amb molta honra, i estic orgullosíssima de la mare que tinc i del pare que vaig tenir".

"Sempre he intentat aprendre, he sigut molt esponja en aquest aspecte', va recordar Terelu abans de tancar aquest tema: "Potser és lleig dir-ho, però em fa ràbia perquè crec que soc bona companya i sé que he anat deixant moltes persones a les quals estimo i que m’estimen en diferents feines. Quan s’ha volgut donar una altra imatge m’he sentit impotent".

Temes:

Terelu Campos