A 'EL INTERMEDIO'

La imitació de Joaquín Reyes del rei Joan Carles: "¡La 'campechanía' em perd!"

L'humorista va recuperar la seva secció 'Zanguangos' per ficar-se a la pell del monarca emèrit després de la seva jubilació

juan-carlos

juan-carlos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

En uns dies en què totes les mirades estan posades en el rei Joan Carles per la seva jubilació i retirada de la vida pública, Joaquín Reyes ha recuperat la seva secció a 'El intermedio' per ficar-se a la pell del monarca. Una imitació hilarant que comença amb l’humorista ensopegant mentre entra en un bar. "¡Ai, que em quedaré com Marichalar!", exclama en el vídeo.

"Hola, soc Joan Carlos Alfons Víctor Maria de Borbó i Borbó-Dues Sicílies... però com que soc tan ‘campechano’ podeu dir-me Joan Carles I. O si voleu, Joan Carles Palote," diu el doble del rei entre rialles durant la imitació del còmic. "¡La ‘campechanía’ em perd!", assegura a continuació.

Notícies relacionades

D’altra banda, el Joan Carles interpretat per Reyes explica a càmera que manté un "cos regi" i que està "fet un toro" gràcies al que ell defineix com "un esmorzar molt lleuger". En una altra de les escenes, apareix assegut en un vàter: "¡M’heu enxampat al tron! Quan anava a Botswana portava el rifle de bastó, als elefants els matava del riure".

En la imitació, Joan Carles també parla de la seva relació amb la reina emèrita: "S’ha parlat molt de les meves amigues entranyables, però em preocupo molt per Sofia i sempre estic pendent del que li passa, per això em compro l’ ‘¡Hola!’". "Entre nosaltres, jo vaig deixar això perquè la gent ja no es conformava que els desitgés un bon Nadal", diu per finalitzar l’esquetx.