ACTE DE SINCERITAT

David Ferrer, el primer convidat de 'La resistencia' que revela exactament els diners que té

Preguntar pel sexe i els diners és una cosa recurrent en David Broncano, però fins ara ningú li havia contestat amb tanta exactitud com ho ha fet David Ferrer

david

david

1
Es llegeix en minuts
Adrià Gallego

Per fi les dues preguntes més incòmodes de Broncano en ‘La resistencia’ han tingut resposta per part d’un convidat. El valent ha sigut David Ferrer, el tennista s’ha atrevit a contestar les compromeses preguntes de sexe i diners que el presentador formula a tots els convidats en el ‘late night’ de Movistar+ .

Notícies relacionades

L’esportista, que ha acudit al programa pocs dies després de la seva retirada, no ha tingut cap objecció a contestar les ja clàssiques qüestions de Broncano: "¿Quants diners tens en el compte?" i "¿Quant has cardat l’últim mes?". Ferrer, en comptes d’intentar escapolir-se com fan la majoria de convidats, ha respost amb total sinceritat: "El tema econòmic surt en la pàgina de l’ATP i posa que he guanyat al voltant de 31 milions de dòlars”,i a aquesta resposta Broncano ha dit: "Abans de dir la xifra has empassat saliva, ¿eh?”. “Tu mateix: ¿31 milions he guanyat?”. Ferrer ha continuat donant detalls sobre la seva situació econòmica: "A això li restes la meitat, el 50%, que és el que et surt a pagar a Hisenda. Es queda en uns 16 milions de dòlars... que són uns 13 o 14 milions d’euros".

El tennista tampoc ha tingut objeccions a parlar sobre les vegades que practica sexe, tot i que de primeres ha vacil·lat d’enganyar, perquè això "no surt a internet". No obstant, ha explicat que sent pare d’un nadó és difícil tenir moments d’intimitat amb la seva parella, que es trobava en el públic. “Tirant llarg, diria que cinc o sis vegades al mes”, ha acabat confessant el convidat.