ADEU, CARMENA

'La Resistencia' fa la seva peculiar anàlisi dels resultats electorals a Madrid: «Broncano es deslliurarà de pagar la multa»

El programa d'humor de Movistar+ ironitza sobre la derrota de Manuela Carmena en les eleccions municipals de Madrid fent al·lusió a la multa que li va posar la policia municipal a Broncano

carmenaybroncano

carmenaybroncano

1
Es llegeix en minuts
Adrià Gallego

La ciutat de Madrid va caure ahir en mans de la dreta i les reaccions en xarxes socials no es van fer esperar. Després dels resultats electorals, tot sembla indicar que el popular José Luis Martínez Almeida serà el nou alcalde de la capital d’Espanya. En xarxes això va ser motiu de desolació en alguns casos, però també hi va haver espai per a l’humor.

Notícies relacionades

El compte oficial de Twitter de ‘La Resistencia’ de Movistar+ va publicar el següent missatge: “Broncano es deslliurarà de pagar la multa”. Al cap de pocs minuts, el tweet es va fer viral i ja suma més de 1.400 retuits i 9.000 m’agrades.

Aquesta frase ve en relació amb la multa que la policia municipal de Madrid li va posar a David Broncano a l’abril per haver circulat amb bicicleta amb auriculars posats. Els fets es van fer viral fins al punt que l’actual alcaldessa en funcions, Manuela Carmenacontestant a una imitació que Raúl Pérez va fer d’ella anant en un patinet, va dir: “¡Però jo mai vaig en patinet per zona de vianants, que no vull que em multin com a David Broncano”.