A 'EL HORMIGUERO'

El dur atac de Bertín Osborne a Podem per les seves crítiques a les donacions d'Amancio Ortega

El presentador de 'Mi casa es la tuya' va donar el salt per una nit de Telecinco a Antena 3

image-2019-05-22

image-2019-05-22

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Com era d’esperar, la visita de Bertín Osborne a Pablo Motos no ha passat desapercebuda. El presentador va fer el salt de Telecinco a Antena 3 per un dia per presentar a ‘El hormiguero’ el seu nou disc, ‘Yo debí enamorarme de teu madre’. Durant la seva distesa xerrada amb el conductor de l’espai d’entreteniment, Bertín no va tenir cap problema a l’hora de pronunciar-se sobre l’actualitat del nostre país.

Una de les notícies que més està fent parlar durant els últims dies són les donacions d’Amancio Ortega, amo d’Inditex, al sistema sanitari. Des de Podem van assenyalar que els serveis públics s’han de finançar amb impostos i no amb les donacions dels empresaris, cosa que ha creat un debat sobre el qual Bertín es va pronunciar ahir a la nit d’una forma molt contundent.

El presentador de ‘Mi casa es la tuya’ va assegurar que “ja voldríem tenir 10 ‘Amancios Ortegas’ en aquest país, que no hi hauria atur”. Visiblement emprenyat, el seu discurs va anar augmentant en duresa i va carregar contra Podem: “A més, un tio que amb 300 i escaig milions d’euros es podia haver comprat tres avions, dos barcos, cinc cases... ¿Algú el criticarà? ¿Algun mamarratxo el criticarà? Vinga, ¡no em fotis!”.

Bertín Osborne, contra Podem: “Són uns mamarratxos”

“Un tio que va i dona els diners per al benefici dels ciutadans. Tant de bo que tots i totes aquestes que ho critiquen no tinguin un càncer de mama i hagin d’utilitzar els aparells”, va afegir Bertín abans de tornar a arremetre sense pietat contra els integrants de la formació morada: “Són una colla de mamarratxos i, ¿són els que volen governar a Espanya? ¿A això és on anem?”.

“No han fet ‘la o amb con un canuto’, no tenen ni ofici ni benefici, no han treballat mai. ¿I venen aquí a donar lliçons?”, es va preguntar Bertín, que també es va pronunciar sobre la presència dels polítics presos al Congrés dels Diputats durant la constitució de les Corts.

Sobre Catalunya: “Ens hem tornat tots bojos”

Notícies relacionades

“A Guardiola a la banqueta del Manchester el van obligar a treure’s el llaç groc, i aquí els tenen al Congrés espanyol”, va començar dient Bertín. Motos, per la seva banda, va explicar que la Mesa del Congrés ha de decidir si els inhabilita, una cosa que no va convèncer el convidat: “¿A tu et sembla congruent això?”.“Personalment, no”, va reconèixer el presentador d’‘El hormiguero’.

“A l’estranger ens han de dir les coses que s’han de fer, i aquí, tens uns tios amb un llaç que el que volen és acabar amb el nostre ordenament jurídic. Van allà i els deixen entrar, jo no he vist res igual. Ens hem tornat bojos tots”, va sentenciar el rostre de Mediaset.