A LA 1 DE TVE

La segona temporada de 'La otra mirada', el dilluns per mantenir les dades de 'Monteperdido'

Els nous capítols de la ficció de La 1 es podran veure en 'prime time' a partir del pròxim 27 de maig

otra-mirada

otra-mirada

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE ja té relleu per a ‘La caza. Monteperdido’,que ahir a la nit va arribar al seu desenllaç amb un gran èxit d’audiència. El pròxim dilluns, La 1 estrenarà, a partir de les 22.30 hores, la segona temporada de ‘La otra mirada’,i continua d’aquesta forma la seva aposta per la producció pròpia de ficció en el ‘prime time’ del primer dia de la setmana. 

‘La otra mirada’ va ser renovada després de les bones crítiques que va rebre durant la seva primera tanda de capítols, que va arribar al seu final el juliol del 2018. Ara, la sèrie feminista produïda per Boomerang TV tornarà a la pantalla per explicar noves històries que donaran cabuda a diversos temes socials com la discriminació o el racisme.

La segona temporada de ‘La otra mirada’ intentarà mantenir el lideratge que ‘Monteperdido’ li ha atorgat a La 1, en una nit on les ofertes d’altres cadenes estan en hores baixes.

Notícies relacionades

Mentre que ‘Brigada Costa del Sol’ va baixar ahir a la nit fins a un 10,4% en el seu tercer capítol, ‘Masters de la reforma’ va tornar a caure fins a un 8,5%. Per la seva banda, ‘Adivina qué hago esta noche’ sí que està rendint bé a Cuatro i ahir va anotar un 8,2% en la seva segona emissió.

Noves incorporacions

Macarena García, Patricia López Arnaiz i Ana Wagener continuen en el repartiment de ‘La otra mirada’ per donar vida a la Manuela, la Teresa i la Luisa, respectivament. S’hi incorpora Melina Matthews, que es posarà a la pell de la professora Carmen. Joaquín Notario, Dariam Cocó i César Vicente també s’afegeixen al càsting.

Temes:

TVE