ENVIA UN MISSATGE

La picada d'ullet d'Imanol Arias a David Broncano i 'La resistencia' durant la seva visita a 'El hormiguero'

L'actor va superar, a més, el rècord que fins ara tenia Chris Pratt en el programa de Pablo Motos

imanol-arias

imanol-arias

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Imanol Arias va acudir ahir a la nit a divertir-se 'El hormiguero' d’Antena 3 per presentar la seva nova obra de teatre, 'El coronel no tiene quien le escriba', i va tenir al cap un altre programa molt conegut pels espectadors. El popular actor va aprofitar que és membre del Club Platí, al qual només accedeixen aquells que han sigut convidats més de deu vegades a l’espai de Pablo Motos, per enviar-li un missatge a David Broncano i a 'La resistencia'.

"No he portat la meva targeta del Club Platí perquè aquí no me la demanen, la tinc guardada per quan vagi a un altre programa", va començar dient Arias abans de fer referència a les dues mítiques preguntes que formula Broncano en el late night de #0: "Quan em preguntin que quantes vegades he fet l’amor no ho diré, i llavors em preguntaran que quants diners tinc. Diré que en tinc molts, perquè tinc la targeta d’'El hormiguero'".

Imanol Arias bat el rècord de Chris Pratt

Notícies relacionades

Durant el seu pas per 'El hormiguero’, Imanol Arias es va atrevir a participar en la 'lliga de no parpellejar' i va batre el rècord que fins ara tenia Chris Pratt. Mentre que l’actor nord-americà conegut pels seus papers en pel·lícules com 'Guardians de la Galàxia' o 'Jurassic World' havia aguantat 6 minuts i 5 segons, l’intèrpret espanyol va aconseguir estar set minuts mirant a càmera sense tancar les parpelles.

"He estat set minuts en una entrevista sense dir collonades, sense criticar ningú, sense dir ximpleries i desitjant tot el millor, és una experiència meravellosa", va assegurar entre rialles Arias després de rebre l’ovació del públic per la seva gesta.

Temes:

Imanol Arias