PASSA PEL QUIRÒFAN

Leticia Sabater estrena nou cos i sorprèn amb els seus abdominals marcats

La popular presentadora va mostrar el resultat dels seus retocs estètics a 'Sábado Deluxe'

leticia-sabater

leticia-sabater

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Leticia Sabater va reaparèixer dissabte passat a la televisió per mostrar el seu nou cos davant de l’audiència del 'Deluxe'. La coneguda presentadora ha tornat a passar pel quiròfan per sotmetre’s a una sèrie de retocs estètics que li han costat uns 200.000 euros i que van deixar sense paraules els col·laboradors de l’espai nocturn de Telecinco. 

Leticia ha estrenat nous bíceps, esquena, cuixes, abdomen, glutis i fins i tot muntanya de venus. Això últim, tal com va explicar, li permetrà sentir "el doble" durant les seves relacions sexuals. Després d’una estona d’entrevista, la convidada de Jorge Javier Vázquez es va aixecar del seu seient i es va treure la bata que lluïa per deixar al descobert uns marcats i sorprenents abdominals

Notícies relacionades

Els col·laboradors no van dubtar a tocar amb les seves pròpies mans el nou i impactant abdomen de la popular presentadora, que va explicar que cada persona que se sotmet a aquest tipus d’intervenció pot triar el nivell d’intensitat dels seus abdominals. "Jo l’he volgut fort, però d’altres ho volen més subtil", va assenyalar durant el tram final del 'Deluxe'. 

Malgrat rebre alguna crítica, Leticia es va mostrar molt satisfeta amb el resultat de les seves operacions, que es va fer fa un mes i mig. Ara, haurà d’esperar cinquanta dies més per estar completament recuperada i poder disfrutar del seu nou aspecte físic.