GRAN ENSURT

El missatge de Sara Carbonero després de l'infart d'Iker Casillas: "Cal celebrar cada batec"

La periodista de Cuatro i parella del futbolista ha agraït a les xarxes socials les mostres d'afecte

sara-carbonero-iker-casillas

sara-carbonero-iker-casillas

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després del gran ensurt d’Iker Casillas, que ahir a la tarda va tenir un infart i va haver de ser operat d’urgència, Sara Carbonero ha volgut agrair les mostres d’afecte rebudes a través de les xarxes socials. La periodista de Mediaset, parella del jugador del Porto, ha escrit un emotiu missatge en el seu compte d’Instagram que acompanya de dues fotografies. 

"Afortunadament tot ha quedat en un ensurt. Moltíssimes gràcies per totes les mostres d’afecte i preocupació", ha escrit Carbonero en els seus 'stories'. En una de les fotografies, apareix al costat d’un somrient Iker que mira a la càmera mentre fa el gest de la victòria. 

"Com em deia una bona amiga, la vida té de vegades aquesta estranya manera de recordar-nos que cal celebrar cada batec", afegeix la comunicadora a la publicació, en què es pot veure una altra fotografia de la seva mà agafada a la del futbolista. 

Casillas: "Tot controlat per aquí"

Notícies relacionades

Aquest matí, a 'El programa d’Ana Rosa', Manu Carreño ha explicat que Sara Carbonero era a Tarifa treballant en un reportatge per a 'Deportes Cuatro' quan Iker va tenir l’infart agut de miocardi durant un entrenament, pel qual va haver de ser ingressat. "Va haver d’agafar un parell d’avions per arribar fins a Porto", ha assenyalat el periodista.

El mateix Iker va voler tranquil·litzar ahir a la tarda els seus seguidors després de l’operació amb una publicació en el seu compte d’Instagram. “Tot controlat per aquí, un gran ensurt però amb les forces intactes. Moltíssimes gràcies a tothom pels missatges i l’afecte", va escriure l’exjugador de la selecció espanyola. 

Temes:

Iker Casillas