PREPARA NOU PROGRAMA

Jordi Évole abandona 'Salvados', que seguirà a La Sexta amb una cara nova

El periodista anuncia que deixa l'espai que va crear ara fa 11 anys per centrar-se en el nou projecte que prepara per a La Sexta, tot i que continuarà encarregant-se de la seva producció

capture-20190502-215746

capture-20190502-215746

1
Es llegeix en minuts
Ricky García

Jordi Évole obrirà molt aviat una nova etapa professional dins d’Atresmedia. El periodista ha anunciat que deixarà de presentar 'Salvados' a partir de la pròxima temporada, en una sorprenent decisió que ha comunicat als espectadors en directe en el transcurs de la seva visita a 'El hormiguero'.

La notícia ha causat un impacte enorme en el sector, perquè era absolutament inesperada. El grup de comunicació va anunciar la setmana passada que havia renovat el seu contracte de llarga durada amb Évole, que inclouria un projecte nou per al periodista català. El que no se sabia fins a última hora d’ahir és que això implicaria que abandonés la presentació de l’espai que va crear ara fa 11 anys.

Notícies relacionades

El comunicador pretén concentrar les seves aparicions televisives en el seu nou programa de La Sexta, del qual encara no n’han transcendit detalls. No obstant, Salvados es continuarà emetent amb una nova cara i produït per Producciones del barrio, companyia audiovisual liderada pel mateix Jordi Évole, que s’encarrega d’aquesta tasca des de 2015, quan va agafar el relleu d’El Terrat.

A l’espai, que va néixer amb la denominació ‘Salvados por la campaña’, Évole ha aconseguit moments televisius molt important en aquests últims 11 anys. Les entrevistes a alguns personatges internacionals importants com el papa Francesc, Nicolás Maduro o Julian Assange, la reaparició de Pedro Sánchez després del comitè federal del PSOE del 2016, així com especials com ‘Operación Palace’ i diferents cara a cara amb polítics han sigut algunes de les grans fites de l’espai des del seu naixement.