16 jul 2020

Anar al contingut

NOVA FACETA

Amor Romeira, de la tele a la política: es presenta a les europees amb el partit de Francisco Nicolás

L'exconcursant de 'Gran Hermano' anirà a les llistes d'Influència Jove de cara a les eleccions al Parlament Europeu

Redacción Yotele

Amor Romeira, de la tele a la política: es presenta a les europees amb el partit de Francisco Nicolás

Amor Romeira fa el salt al món de la política. La coneguda exconcursant de la novena edició de 'Gran Hermano' ha fitxat per Influència Jove, el partit fundat pel conegut Francisco Nicolás (més conegut com 'el petit Nicolás'), per anar en les seves llistes de cara a les eleccions al Parlament Europeu del pròxim 26 de maig. 

La canària ocuparà el lloc 27 en la llista de la formació política liderada per Nicolás, que va ser qui li va demanar personalment que s’unís a les seves files. "Em vaig llegir el manifest del partit i vaig acceptar perquè és un partit sense ideologia, que lluita contra la pobresa i que vol educar en la diversitat sexual", ha assenyalat Amor en declaracions a Ecoteuve. 

D’altra banda, ha assegurat que un dels objectius d’Influència Jove és "adaptar la societat a la joventut mil·lenista, que està tan abandonada". "El que volem ser és el punt clau en les negociacions de la política i que necessitin el nostre vot per poder governar", ha afegit a l’esmentat mitjà. 

Després de la seva sortida de 'Gran Hermano', Amor Romeira va aconseguir mantenir-se com un dels rostres més populars de les tertúlies de Mediaset. Actualment realitza aparicions esporàdiques en programes de la casa; l’últim, el debat de 'GH Dúo', en què va situar Antonio Tejado en el punt de mira a l’assegurar que va tenir una aventura amb ell quan encara estava amb Candela Acevedo