VA SER EVACUAT EN HELICÒPTER

El missatge de Jesús Calleja després de trencar-se la clavícula en un accident de bici

L'aventurer lleonès ha agraït les mostres d'afecte que ha rebut durant les últimes hores

jesus-calleja

jesus-calleja

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jesús Calleja va tenir durant el matí de dimarts un aparatós accident de bicicleta pel qual va haver de ser evacuat en helicòpter a l’hospital de Lleó. Hores més tard, l’aventurer va voler tranquil·litzar els seus seguidors amb una intervenció a 'Sálvame', on va explicar que s’havia trencat la clavícula com a conseqüència del contratemps. I aquest matí, ha gravat un missatge en què agraeix les mostres d’afecte que ha rebut. 

Notícies relacionades

"Estic bé, és la setmana de les clavícules i m’ha tocat", comença dient Calleja fent referència a un altre accident que va patir fa uns dies un dels seus companys. "He tingut un contratemps i se m’ha trencat la clavícula, però m’han posat un embenat especial i moc el braç perfectament", explica mentre mostra a la càmera l’espatlla accidentada. 

D’altra banda, el presentador de Cuatro assegura que aquest contratemps no alterarà la seva agenda: "La setmana que ve tinc rodatge de 'Planeta Calleja' i penso anar-hi, soc una mica tossut i tinc el llindar de dolor molt alt. És una circumstància més en la meva vida". "Moltes gràcies a tots per preocupar-vos i per ser-hi", afegeix en el missatge en el qual agraeix la feina del 112 i de la Seguretat Social: "Som l’enveja del món".